INVENTUM MK350
INVENTUM MK350

INVENTUM MK350

Vanaf:30,00

Met de Inventum melkopschuimer MK350 kun je tot 115 ml melk warm of koud opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden heb j


EAN
8712876104073
Merk
Inventum
Model
INVENTUM MK350

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Met de Inventum melkopschuimer MK350 kun je tot 115 ml melk warm of koud opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De antikleef coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.


Productvoordelen van de Inventum MK350 melkopschuimer  • Melk opschuimen 115 ml, opwarmen 240 ml

  • Melkschuim in 90 seconden

  • Voor warm en koud melkschuim

  • Met garde en mixer opzetstuk

  • Snoerloos vullen en uitschenken

  • Antikleeflaag binnenzijde

  • Automatisch uitschakelen

  • Droogkookbeveiliging

  • 5 jaar Inventum garantie


Melk opschuimen


Met deze melkopschuimer kun je kiezen of je warm of koud schuim maakt. Dat doe je door het meegeleverde garde opzetstukje te gebruiken. In ongeveer 90 seconden heb je perfect opgeschuimde melk.


Melk opwarmen


Door het mixer opzetstukje in het apparaat te monteren kun je 240 ml melk ook gewoon opwarmen. Afhankelijk van de hoeveelheid melk duurt dat 100 tot 120 seconden.


Volle koemelk voor stevig schuim


Melkschuim maken kan met koemelk. Hoe voller de melk, des te beter het resultaat. Dat komt omdat in volle melk meer eiwit en vet zit. Eiwit zorgt voor de stevigheid van het schuim en vet voor de romige smaak.


Schuim van soja- of havermelk


Kies voor opschuimen speciaal daarvoor ontwikkelde soja- of havermelk. Sojamelk bevat veel eiwitten en meer vet dan andere plantaardige melk. Daardoor schuimt het goed. Sommige soorten havermelk schuimen ook prima. De smaak is iets zoetig en romig.


Antikleeflaag binnenzijde


Dankzij de antikleeflaag is je melkopschuimer heel gemakkelijk schoon te maken. Spoel hem na gebruik meteen af met lauw water en een klein beetje afwasmiddel, zodat de melk niet opdroogt en aankoekt.


Droogkookbeveiliging


Zet het apparaat niet aan zonder dat er melk in zit. Doe je dat per ongeluk toch, dan schakelt de droogkookbeveiliging de melkopschuimer automatisch uit. Wel zo veilig!


Altijd 5 jaar Inventum garantie


We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.