DeLonghi espresso apparaat ECAM 20.110.B
DeLonghi espresso apparaat ECAM 20.110.B

DeLonghi espresso apparaat ECAM 20.110.B

Vanaf:295,00

Geniet van een heerlijk vers kopje koffie naar eigen wens met de De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B Espressomachine. Met het De’Longhi koffiezetapparaat met bonen zet je espresso en gewone koffie met 1 druk op de knop en stel je jouw gewenste temperatuur in. Met het handmatig cappuccinosysteem


EAN
8004399328297
Merk
Delonghi
Model
DELONGHI ESPRESSO APPARAAT ECAM 20.110.B

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Geniet van een heerlijk vers kopje koffie naar eigen wens met de De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B Espressomachine. Met het De’Longhi koffiezetapparaat met bonen zet je espresso en gewone koffie met 1 druk op de knop en stel je jouw gewenste temperatuur in. Met het handmatig cappuccinosysteem maak je cappuccino met een rijke en romige schuimlaag. Naast goede koffie biedt de De’Longhi volautomaat gemak door het automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma.

Productvoordelen De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110 Espressomachine :
Pluspunten Altijd vers gemalen koffie dankzij het Compact Reliable Fresh systeem
Pluspunten Stel zelf je koffiesterkte, maalgraad, temperatuur en waterhoeveelheid in
Pluspunten Deze machine beschikt over metalen maalschijven, deze zijn voordeliger maar ook minder slijtvast dan keramische maalschijven
Pluspunten Eenvoudig te onderhouden dankzij de uitneembare zetgroep en automatisch reinigingsprogramma

Goed om te weten:
Goed om te weten Deze koffiemachine heeft een stoompijpje en geen automatische melkopschuimer waardor het meer onderhoud vergt
Goed om te weten Deze koffiemachine heeft geen vaatwasserbestendige onderdelen

Dit model is bijna identiek als de ECAM 22.110, alleen de kleur van de bedieningsknop en het stoompijpje is anders

Onze specialist adviseert deze espressomachine voor:
Vink Koffieliefhebbers die een basis espressomachine willen waarmee je met één druk op de knop een vers kopje koffie zet.

Wil je een luxere espressomachine met meer functionaliteiten?
Bekijk dan eens de De'Longhi Dinamica of De'Longhi Prima Donna lijn. Deze hebben een automatisch melkreservoir waarmee je met 1 druk op de knop ook een cappuccino of latte macchiato zet.
Bekijk hier de De'longhi Dinamica en Prima Donna espressomachines.

Advies over type koffiebonen:
Vink Alles begint bij de perfecte koffieboon. Er bestaan tientallen soorten koffiebonen waarvan er 2 het belangrijkst zijn namelijk; de Robusta- en Arabica bonen. Arabica bonen hebben een wat zoetere en zachtere smaak. Robusta bonen hebben een sterke, harde smaak. Robusta bonen bevatten twee keer zoveel cafeïne als Arabica bonen. De’Longhi raadt je altijd aan om 100% Arabica bonen te gebruiken omdat deze kwalitatief het beste zijn. Tevens zijn deze bonen minder vet waardoor je minder kans hebt op verstoppingen in je volautomaat.
Vink Het is zeer belangrijk om je De’Longhi volautomaat op tijd te ontkalken want gebrek aan ontkalking veroorzaakt problemen in volautomaten. Het laat je koffie niet alleen slechter smaken, het kan je machine ook verstoppen van binnen. Ontkalken kan gemakkelijk en veilig met de EcoDecalk ontkalker van De’Longhi. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw perfecte kop koffie behouden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.