Bosch mixer MFQ36460
Bosch mixer MFQ36460

Bosch mixer MFQ36460

Vanaf:51,95

Deze Bosch Handmixer MFQ36460 neemt je het werk uithanden. De mixvoet en de kom kunnen binnen enkele seconden aangesloten of verwijderd worden. Dit werkt ideaal als je bijvoorbeeld lang moet kloppen of grote hoeveelheden moet mixen. Deze mixer biedt een optimaal gebruiksgemak en beschikt over vijf s


EAN
4242002723075
Merk
Bosch
Model
MIXER MFQ36460

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze Bosch Handmixer MFQ36460 neemt je het werk uithanden. De mixvoet en de kom kunnen binnen enkele seconden aangesloten of verwijderd worden. Dit werkt ideaal als je bijvoorbeeld lang moet kloppen of grote hoeveelheden moet mixen. Deze mixer biedt een optimaal gebruiksgemak en beschikt over vijf snelheden waarbij je kunt kiezen voor de moment- of turbostand. Bovendien is deze handmixer krachtig, stil en licht in gewicht.

Voor & nadelen


Handige standaard en roterende mengkom zodat je de mixer al het werkt kan laten doen
Zeer stil en licht van gewicht
Vijf verschillende snelheidsstanden en turbofunctie, voor alle soorten bereidingen
Deze mixer lijkt qua functionaliteit op een keukenmachine maar hij is wel minder

Lichtgewicht — voor optimaal gebruiksgemak


Met een aanzienlijk lichter gewicht door de inzet van ultramoderne motortechnologie en materialen, worden keukenklusjes eenvoudiger en minder vermoeiend.

SoftTouch — perfecte grip


Dankzij de ergonomische vormgeving en speciale vorm van de hendel met SoftTouch-antislipcoating is het apparaat veel comfortabeler en veiliger te hanteren.

Pulse-/turbofunctie — met één druk op de knop


Een extra pulse-/turbofunctie zorgt met één druk op de knop voor maximale prestaties en perfect bereid deeg. Bovendien kun je met deze functie accessoires aan de achterzijde van het apparaat bedienen.

ErgonomicDesign — eenvoudig en efficiënt


Het ergonomische handvat en de gebruiksvriendelijke knoppen, het lichte gewicht en de stille motor staan garant voor een snelle en eenvoudige bediening.

SuperSilent — veel kracht, weinig geluid


Een krachtig apparaat dat extreem stil is. Dankzij het gebruik van ultramoderne technologie en materialen blijft het geluid tot een minimum beperkt.

450 watt — optimaal resultaat gegarandeerd


Met 450 watt vermogen, ultramoderne motortechnologie en intelligente functies bereik je altijd een indrukwekkend en optimaal resultaat, wat je ook bereidt.

Vijf standen — volle kracht vooruit


Met de vijf standen beschik je altijd over de juiste snelheid voor iedere toepassing en het optimale vermogen voor iedere situatie.

Overige kenmerken:


  • Vermogen: 450 W

  • Maximale inhoud kom: 500 g bloem met ingrediënten

  • Lengte aansluitkabel: 130 cm

  • Gewicht: 1860 g

  • Afmeting (h x b x d): 154 x 208 x 74 mm

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.