INVENTUM BM55
INVENTUM BM55

INVENTUM BM55

Vanaf:54,90

Met de Inventum BM55 broodbakmachine bakt u de lekkerste broden! De broodbakmachine is geschikt voor een brood van maximaal 800 gram en heeft 8 automatische programmas. Daarnaast is de BM55 ook geschikt voor glutenvrij brood. Hoe werkt deze broodbakmachine? Met deze broodbakmachine van Inventum maa


EAN
8712876104097
Merk
Inventum
Model
INVENTUM BM55

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met de Inventum BM55 broodbakmachine bakt u de lekkerste broden! De broodbakmachine is geschikt voor een brood van maximaal 800 gram en heeft 8 automatische programmas. Daarnaast is de BM55 ook geschikt voor glutenvrij brood.
Hoe werkt deze broodbakmachine?
Met deze broodbakmachine van Inventum maakt u eenvoudig en snel een lekker vers brood. U hoeft enkel alle ingrediënten in het bakblik te doen en het juiste programma in te stellen. De Inventum BM55 zal vervolgens al het werk doen. kneden, rijzen en bakken: alles gaat volledig automatisch! Wilt u s nachts beginnen met het bakken van uw brood, zodat u s ochtends een vers afgebakken brood op de ontbijttafel kunt zetten? Ook dat is geen probleem met de instelbare timer (tot 13 uur) van deze broodbakmachine.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.