ATAG WO6111BM
ATAG WO6111BM

ATAG WO6111BM

Vanaf:329,00

Deze compact vormgegeven ATAG WO6111BM afzuigkap kan zowel gebruikt worden in een keuken waar de lucht naar buiten wordt geleid als een keuken dat gebruik maakt van recirculatie. Deze afzuiger is voorzien van een krachtige motor die ondanks zijn vermogen maar weinig geluid maakt. De bijgeleverde fil


EAN
8715393112163
Merk
Atag
Model
ATAG WO6111BM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze compact vormgegeven ATAG WO6111BM afzuigkap kan zowel gebruikt worden in een keuken waar de lucht naar buiten wordt geleid als een keuken dat gebruik maakt van recirculatie. Deze afzuiger is voorzien van een krachtige motor die ondanks zijn vermogen maar weinig geluid maakt. De bijgeleverde filters zijn eenvoudig uit te nemen en te reinigen.

Voordelen van de ATAG WO6111B afzuigkap

-Geschikt voor recirculatie en afvoer naar buiten
-Incl 2 spaarlampen

Goed om te weten

Vereiste hanghoogte boven gaskookplaat minimaal 65 cm en inductie- en keramische kookplaten minimaal 55 cm

Een slanke vormgeving, passend in elk interieur
De WO6111BM afzuigkap is een onderbouw model en heeft een slanke en onopvallende vormgeving waardoor het zowel in een klassiek ingerichte als in een moderne keuken zonder problemen zijn werk kan doen.

Een goed presterende motor
Deze afzuigkap is uitgerust met een motor die per uur 343 m3 lucht kan zuiveren. Dit is ruim voldoende voor een middelgrote keuken in vol bedrijf. De sterke motor mag gerust een stille genoemd worden. Met een maximaal geluidsniveau van 57 dB kun je tijdens het koken ongestoord je gesprekken voeren.

Geschikt voor recirculatie
Het voordeel van recirculatie is dat de warme lucht dat via je fornuis in de afzuiger terechtkomt, gezuiverd wordt en teruggeleid in je woning. Dit voorkomt warmteverlies en scheelt aanmerkelijk in je energiekosten.

Makkelijk te bedienen
Duidelijke en makkelijk te bereiken druktoetsen zitten aan de voorkant van je afzuigunit. Hiermee regel je binnen een seconde de mate van luchtafvoer.

Makkelijk te reinigen filters
De metalen vetfilters van deze afzuigkap zijn gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig uit te nemen. Ze zijn bestand tegen je afwasmachine en zullen na een wasbeurt niet verkleuren.

Kenmerken

• De afzuigcapaciteit van de afzuigkap is 343m3/h
• De kleur van de afzuigkap is Zilver
• Type afzuigkap is onderbouw
• Afvoer Ø 125 mm

5 jaar garantie

Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.