2L Home and Garden Vuurschaal
2L Home and Garden Vuurschaal

2L Home and Garden Vuurschaal

Vanaf:29,74

Vuurschaal op ring / 60 cm / rond / zwart Deze stijlvolle zwarte vuurschaal is stevig en van een duurzame kwaliteit staal. Met een diameter van 60 cm en een hoogte van 17 cm is dit een ideale tuinschaal voor een kleiner haardvuur. Deze schaal kan prima op een tafel in het zicht gezet worden. Door d


EAN
8715593095563
Merk
2L Home and Garden
Model
VUURSCHAAL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Vuurschaal op ring / 60 cm / rond / zwart

Deze stijlvolle zwarte vuurschaal is stevig en van een duurzame kwaliteit staal. Met een diameter van 60 cm en een hoogte van 17 cm is dit een ideale tuinschaal voor een kleiner haardvuur. Deze schaal kan prima op een tafel in het zicht gezet worden. Door de dikke ring waar de sfeerschaal op ligt wordt de ondergrond niet erg warm. Op deze manier geniet je meer van de vlammen en bovendien kan deze vuurschaal 60 dat prima hebben, want hij ziet er trendy uit met een stijlvol design en matzwarte lak. Ook het gewicht valt mee en je kunt deze vuurhaard dan ook makkelijk verplaatsen. Het as en de vuurresten blijven in de schaal liggen, dus de ondergrond blijft schoon en ongeschonden. Deze vuurschaal van 60 cm is ook erg leuk om als cadeautje mee te nemen. Doe er een paar zakken haardhout en een flesje bubbels of rood bij en een gezellige avond is verzekerd!

Houtadvies voor de vuurschaal 60 cm diameter

Voor een vol vuur met dansende vlammen van een paar uur adviseren we het gebruik van de zachte houtsoort Berkenhout. Berken haardhout ontbrandt snel en brandt vervolgens schoon op met mooie kronkelende vlammen. Het hout is goed gedroogd en direct bruikbaar. Het rookt en spettert nagenoeg niet. U bestelt hier haardhout van hoge kwaliteit. Behalve voor het branden van houtblokken, is deze vuuschaal is ook goed te gebruiken voor het branden van Zweedse Fakkels en woodgrills.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.