Titanfall
Titanfall

Titanfall

Vanaf:5,99

Let op: Titanfall werkt alleen op een 64-bit besturingsyssteem!Titanfall speelt zich of in een niet al te verre toekomst waar de mensheid onderling strijdt voor de macht. Spelers nemen het online tegen elkaar op in grootschalige gevechten. Hierbij kunnen zij te voet door de wereld bewegen en van pla


EAN
5030940112285
Merk
Microsoft
Model
TITANFALL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op: Titanfall werkt alleen op een 64-bit besturingsyssteem!
Titanfall speelt zich of in een niet al te verre toekomst waar de mensheid onderling strijdt voor de macht. Spelers nemen het online tegen elkaar op in grootschalige gevechten. Hierbij kunnen zij te voet door de wereld bewegen en van plaats naar plaats rennen, of kiezen om in een grote robot te stappen, de Titan. De Titans kunnen ook gebruikt worden om strategische punten te bewaken. Omdat de oorlog ook doorgaat wanneer je offline bent, is het belangrijk een goede verdediging neer te zetten!

Uiteraard vereist Titanfall een internetverbinding, want dit is echt een schietspel die met meerdere gamers gespeeld moet worden. Spelers worden deel van een team en moeten als groep samenwerken om de vijand te verslaan. De spelwereld kent genoeg diversiteit in de omgevingen, met ruïnes, verhogingen en verwoeste steden met smalle gangetjes.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.