Thief
Thief

Thief

Vanaf:23,00

Thief - Benelux Edition bevat:THE BANK HEIST In deze missie infiltreert de Meesterdief de Stonemarket First Bank om een felbegeerd erfstuk te bemachtigen. Deze zwaar bewaakte en verraderlijke plek staat bekend als ondoordringbaar, maar dat staat op het punt te veranderen… Kenmerken:Een uitdagend


EAN
2750014107254
Merk
Square enix
Model
THIEF

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Thief - Benelux Edition bevat:

THE BANK HEIST

In deze missie infiltreert de Meesterdief de Stonemarket First Bank om een felbegeerd erfstuk te bemachtigen. Deze zwaar bewaakte en verraderlijke plek staat bekend als ondoordringbaar, maar dat staat op het punt te veranderen…

Kenmerken:

  • Een uitdagende missie die het uiterste vergt van je jatvaardigheden.
  • Wees beveiligingsmaatregelen te slim af die alleen in deze missie te vinden zijn.
  • Zoek naar de unieke buit van de bank en vele andere geheimen!
  • Deze missie is een eerbetoon aan de bankmissie in Thief II: The Metal Age.

BOOSTER PACK

Krijg toegang tot een exclusieve verzameling optionele in-game consumables die je krachtiger maken en waarmee je sneller door de game kunt gaan.

Angst regeert in de straten van The City. Haat vloeit door de stenen van de stad en terwijl de rijken floreren, worden de minder bedeelden geconfronteerd met ellende en onderdrukking. Geteisterd door ziekte en hongersnood wachten ze tot er iets verandert. In deze schimmige wereld beweegt Garrett zich voort, DE meesterdief in dit first-person avontuur met intelligent ontwerp waarin spelers volledige vrijheid om hun eigen weg te kiezen langs de levels in de game en zelf te bepalen wat de beste manier is om elke uitdaging te bedwingen.

Kenmerken:

JIJ BENT GARRETT, DE MEESTERDIEF

Stap in de fluisterstille schoenen van Garrett, een duistere en solitaire dief met onovertroffen vaardigheden. De meest uitdagende overvallen, de meest onbereikbare buit, de best bewaarde geheimen: niets is veilig voor je.

DE STAD LIGT VOOR HET GRIJPEN

Verken de zieke en geplaagde stad vanuit duistere steegjes en hoge daken. Sluip door de straten, infiltreer zwaarbewaakte villa’s en verberg jezelf in donkere hoekjes… onopgemerkt en onbestraft.

KIES JE AANPAK

Maak gebruik van Garretts wapenarsenaal: haal bewakers geruisloos neer met je ploertendoder, gebruik verschillende soorten pijlen om de omgeving en de vijanden die zich daarin bewegen te manipuleren of gebruik je nieuwe focus-mogelijkheid om de effectiviteit van je jatvaardigheden te vergroten. Welk soort meesterdief ben jij?

ONGEKENDE IMMERSIE

Wordt één met de wereld dankzij de baanbrekende visuele elementen en een levensechte, tastbare first-person ervaring. THIEF biedt ongekende immersie via zicht, geluid en kunstmatige intelligentie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.