The witcher 3 - wild hunt
The witcher 3 - wild hunt

The witcher 3 - wild hunt

Vanaf:21,95

The Witcher 3: Wild HuntKruip in de huid van Geralt van Rivia en doe er alles aan om de mysterieuze kracht, ‘The Wild Hunt’, te stoppen! De hulpeloze Noordelijke Koninkrijken zijn verwoest door het geduchte rijk van Nilfgaard. De vorige partners van Geralt, zijn compleet afgebrand en in rook opg


EAN
3391891978934
Merk
Atari
Model
THE WITCHER 3 - WILD HUNT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Witcher 3: Wild Hunt
Kruip in de huid van Geralt van Rivia en doe er alles aan om de mysterieuze kracht, ‘The Wild Hunt’, te stoppen! De hulpeloze Noordelijke Koninkrijken zijn verwoest door het geduchte rijk van Nilfgaard. De vorige partners van Geralt, zijn compleet afgebrand en in rook opgegaan. Er heerst onenigheid en onduidelijkheid over wat de toekomst gaat brengen, het volk is in rep en roer. Het is aan Geralt van Rivia om de bevolking te sussen en zich te focussen op het echte kwaad in de wereld van The Witcher 3: Wild Hunt.

Gratis extra content voor iedereen!
Koop je The Witcher 3 dan maak je automatisch deel uit van het gratis DLC-programma voor The Witcher 3: Wild Hunt. Elke speler heeft namelijk recht op 16 gratis DLC’s, deze voegen zowel extra content als extra bepantsering toe aan de game. Dit geldt voor alle platforms waar The Witcher 3 verkrijgbaar voor zal zijn (Xbox One, PC en PlayStation 4) en elke versie van het spel (Digitaal, fysiek, premium en Collector’s Edition).

De premium edition van The Witcher 3: Wild hunt bevat:
•De game The Witcher 3: Wild Hunt
•Een landkaart van de omgeving van de game
•Stickers
•De soundtrack van het spel op cd
•Witcher Universe Strategy Guide
•Game Handleiding

Een meeslepend verhaal en een ongekend realistische wereld!
De combinatie van een meeslepende verhaallijn en een open wereld zorgen ervoor dat jij als speler ieder mysterie dient te ontrafelen om je doel te bereiken. Gebruik de omgeving in je voordeel of zorg ervoor dat je de beste wapens gebruikt tijdens de tactische gevechten. Duik in het non-lineaire verhaal of neem Geralt mee naar de kapper in de open wereld mogelijkheden is niets te gek. Zo groeit de baard van Geralt tijdens zijn tripjes naar de verschillende grotten en bergen. Wil je als speler er verzorgd uitzien dan is het vereist om een bezoekje te plegen aan de lokale barber shop. Laat jezelf verleiden met de volwassen verhaal lijn die meer dan 100 uur aan gameplay bedraagt en laat je naam alvast veranderen in Geralt van Rivia!

Vragen:
Q: Wat moet ik doen om de 16 gratis DLC's te verkrijgen?
A: Het enige wat je moet doen om de 16 gratis DLC's te verkrijgen is het aanschaffen van The Witcher 3: Wild Hunt. Alle DLC's zullen geheel gratis beschikbaar zijn op elk platform waar The Witcher 3 op verschijnt (Xbox One, PC en PlayStation 4).

Q: Moet ik het spel via een pre-order aanschaffen om de gratis DLC's te verkrijgen?
A: Nee, alle content zal te downloaden zijn. Het maakt hiervoor niet uit of je het spel voor of na de releasedatum (19 mei 2015) aanschaft.

Q: Ik heb niet de Collector's Edition, maar de standaardversie van het spel gekocht. Krijg ik nog steeds de gratis DLC's?
A: Ja. Je krijgt de 16 gratis DLC's, ongeacht welke versie van het spel je hebt gekocht (standaard of Collector's Edition, digitaal of fysiek).

Q: Wat is het plan? Wanneer kan ik de uitgave van de DLC's verwachten?
A: Het plan is om wekelijks een nieuwe DLC-bundel vrij te geven, vanaf de release van the Witcher 3: Wild Hunt op 19 mei 2015. De eerste DLC-bundel zal op 20 mei 2015, de daaropvolgende dag, worden vrij gegeven. De volgende bundel zal een week daarna beschikbaar worden gesteld, op 27 mei, de daaropvolgende op 3 juni en zo verder. De eerste bundel zal de Temerian Armor Set en een Baard en Haarstijl Set voor Geralt bevatten. De tweede bundel zal bestaan uit een nieuwe queeste en een alternatief uiterlijk voor één van de hoofdpersonen uit het spel: Yennefer of Vengerberg.

Q: Waar kan ik meer informatie vinden?
A: Je kunt meer details vinden op thewitcher.com. Op dit moment zijn er vier DLC's (twee bundels) onthuld. De overige DLC's zullen wekelijks bekend gemaakt worden, na de release van the Witcher 3: Wild Hunt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.