Sleeping dogs definitive day one edition
Sleeping dogs definitive day one edition
Sleeping dogs definitive day one edition

Sleeping dogs definitive day one edition

Vanaf:14,99

SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION is een vernieuwde update van het veelgeprezen SLEEPING DOGS, dat is uitgebracht in 2012. De mogelijkheden van moderne hardware hebben de levendige ervaring in Hong kong met recht tot leven gebracht. Daarnaast zijn er in totaal 24 stukken downloadbare content geïnte


EAN
5021290066175
Merk
Onbekend
Model
SLEEPING DOGS DEFINITIVE DAY ONE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION is een vernieuwde update van het veelgeprezen SLEEPING DOGS, dat is uitgebracht in 2012. De mogelijkheden van moderne hardware hebben de levendige ervaring in Hong kong met recht tot leven gebracht. Daarnaast zijn er in totaal 24 stukken downloadbare content geïntegreerd in de spelervaring, inclusiefde verhaalverlengende episode Year of the Snake en de thematische horror uitbreiding Nightmare In North Point.

Kenmerken
- Een volwassen en grimmig undercover copdrama waarbij je het risico loopt ieder moment ontmaskerdte worden.
- Explosieve actie geïnjecteerd met een aaneengesloten mix van dodelijke martialarts, intense schietgevechten en gruwelijke takedowns.
- Ervaar de adrenaline van ongekende snelheid: laat het asfalt branden of maak de zee onveilig met een uitgebreid aanbod aan exotische auto’s, superbikesen speedboten.
- Hong Kong is je speeltuin: neem deel aan illegale straatraces, gok op hanengevechten of ontspan met karaoke. er zijn ontelbare manieren om jezelf te vermaken in de diverse wijken van de stad.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.