Shape up kinect  xbox one
Shape up kinect  xbox one

Shape up kinect xbox one

Vanaf:69,99

Shape Up!Wist jij dat je een veel betere workout krijgt wanneer je er plezier in hebt? Heb je geen zin om naar de sportschool te gaan en ben je klaar met die saaie workout-routines? Je bent niet de enige! Daarom hebben wij Shape Up gemaakt. Shape Up is de game die bewijst dat, wanneer je het sporten


EAN
3307215804063
Merk
Ubisoft
Model
SHAPE UP KINECT XBOX ONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shape Up!

Wist jij dat je een veel betere workout krijgt wanneer je er plezier in hebt? Heb je geen zin om naar de sportschool te gaan en ben je klaar met die saaie workout-routines? Je bent niet de enige! Daarom hebben wij Shape Up gemaakt. Shape Up is de game die bewijst dat, wanneer je het sporten leuk vindt, je betere resultaten behaalt. Shape Up heeft unieke 90 seconden uitdagingen waardoor saaie workouts veranderen in leuke oefeningen. Met de nieuwe cameratechnologieën van de consoles speel je nooit alleen in Shape Up. Neem het op tegen jezelf, vrienden of in-game personages door gebruik te maken van het rePLAY systeem. Shape Up neemt je workouts op en telt het aantal verbrande calorieën om je resultaten bij te houden.

Kies voor de workout waar je zin hebt, of het nu een cardio- of een spierontwikkelingsworkout is. Ben je niet thuis? Speel dan verder op je mobiel met de app. Makkelijk, leuk en effectief. Shape Up maakt sporten weer fun! De toekomst van workouts is hier!

Verrassende workouts!
- Ben je moe van weer dezelfde work-out in de sportschool? Dit keer wordt het helemaal anders. Met Shape Up sla je asteroïden weg, squat je naar de maan of druk je op met een olifant op je rug.

Speel op veel verschillende manieren
- Richt je op specifieke spiergroepen in de intensieve 90 seconden trainingen. Ga voor de vier weken durende, doelgerichte avonturenmodus of daag vrienden uit in de online modus en maak ze in.

Kinect sensor
- Speel als jezelf op het scherm door gebruik te maken van de Kinect-technologie. De ‘Full Body Tracking’ technologie zorgt ervoor dat Shape Up al je bewegingen precies kan volgen.

Speel tegen jezelf
- Daag iedereen uit, van jezelf tot je vrienden, familie en in game personages! Met de rePLAY bewegingstechnologie speel je gemakkelijk tegen jezelf of anderen. Deel je work-outs met vrienden via het Internet.

Meer dan een game
- Gebruik de webservice trainer of je mobiele app om persoonlijke workouts te maken, je voortgang bij te houden en je voeding te controleren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.