Ryse - son of rome
Ryse - son of rome

Ryse - son of rome

Vanaf:19,99

Ryse: Son of Rome“Ryse: Son of Rome” plaatst je midden in de chaos en corruptheid van het Romeinse Rijk. Xbox One creëert een wereld die niet van echt te onderscheiden is waarin je in de huid kruipt van Romeins soldaat Marius Titus en een gevaarlijke tocht onderneemt om de dood van je familie t


EAN
0885370662184
Merk
Electronic arts
Model
RYSE - SON OF ROME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ryse: Son of Rome
“Ryse: Son of Rome” plaatst je midden in de chaos en corruptheid van het Romeinse Rijk. Xbox One creëert een wereld die niet van echt te onderscheiden is waarin je in de huid kruipt van Romeins soldaat Marius Titus en een gevaarlijke tocht onderneemt om de dood van je familie te wreken en de eer van Rome te herstellen. Je komt meedogenloze gevechten tegen op je pad en je voert je manschappen aan in grootse veldslagen om Rome van de ondergang te redden. Met Xbox SmartGlass integratie krijg je hulp en aanwijzingen wanneer je maar wilt, passend in de context. In de ‘multiplayer’ modus neem je het in de hectiek van het Colosseum als gladiator op tegen voortdurend andere vijanden.

Kenmerken:

Filmische decors van het Romeinse Rijk
In “Ryse: Son of Rome” waan je je in het Romeinse Rijk dat tot in het kleinste detail is nagebouwd, van het verre noordelijke Britannia tot in het Colosseum in hartje Rome.

Ongekend realistische gevechten
De wreedheid en intensiteit van de Romeinse oorlogsvoering wordt tot in elk voelbaar detail tot leven gewekt. Als speler ervaar je de chaos van man tot man gevechten en lees je de emoties af van het gezicht van je tegenstander.

Beleef wraak, verraad en goddelijke interventies op je tocht
“Ryse: Son of Rome” vertelt het verhaal van een jonge Romeinse soldaat die ooggetuige is van de moord op zijn familie door barbaren en vervolgens met het Romeinse leger naar Britannia reist om wraak te nemen. Snel opklimmend in rang, voert hij het Romeinse leger aan tegen de barbaren, waarna hij inziet dat hij moet terugkeren naar Rome om zijn wraaktocht te volbrengen.

Roem als gladiator
Rome staat synoniem voor het Colosseum en zijn epische gladiatorgevechten. In online “MultiPlayer Ryse” maak je onderdeel uit van deze wrede omgeving*. Trek de uitrusting aan van een gladiator en vecht in het Colosseum zij aan zij tegen steeds weer nieuwe tegenstanders. Beleef de hectiek en ervaar de duizenden toeschouwers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.