Rayman legends
Rayman legends

Rayman legends

Vanaf:19,99

Rayman, platformgame van het jaar en winnaar van talloze prijzen, komt naar de Xbox met een gloednieuw avontuur. Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen. Wanneer ze goed kijken, merken ze dat elk schi


EAN
3307215774595
Merk
Ubisoft
Model
RAYMAN LEGENDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Rayman, platformgame van het jaar en winnaar van talloze prijzen, komt naar de Xbox met een gloednieuw avontuur.

Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen. Wanneer ze goed kijken, merken ze dat elk schilderij het verhaal van een mythische wereld vertelt. Terwijl ze aandachtig kijken naar een schilderij dat een middeleeuws landschap afbeeldt, worden ze plots in het schilderij gezogen. Zo betreden ze de magische wereld en kan het avontuur beginnen. De bende moet rennen, springen en vechten door elke wereld om te overwinnen en de geheimen van elk mysterieus schilderij te ontdekken.

Kenmerken:

  • Opvolger van één van de hoogst scorende games van het afgelopen jaar: Rayman Origins kreeg hoge scores door zijn unieke sfeer en originaliteit.
  • Rayman Legends brengt voldoende variatie door een nieuwe setting en nieuwe muzieklevels.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.