Rainbow six - siege
Rainbow six - siege

Rainbow six - siege

Vanaf:15,00

Daag spelers uit om meester te worden van de vernietiging in Tom Clancy's Rainbox Six Siege voor de Xbox One, maar werkt ook op de Xbox Series X & Xbox Series S. Tom Clancy's Rainbow Six Siege® is het nieuwste deel in de veelgeprezen first person shooter-franchise, ontwikkeld door Ubisoft Montreal.


EAN
2750028862729
Merk
Ubisoft
Model
RAINBOW SIX - SIEGE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Daag spelers uit om meester te worden van de vernietiging in Tom Clancy's Rainbox Six Siege voor de Xbox One, maar werkt ook op de Xbox Series X & Xbox Series S. Tom Clancy's Rainbow Six Siege® is het nieuwste deel in de veelgeprezen first person shooter-franchise, ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Tom Clancy's Rainbow Six Siege® daagt spelers uit om meester te worden van de kunst in het vernietigen. Intense confrontaties in nauwe omgevingen, hoge dodelijkheid, tactieken, team play en explosieve actie vormen het middelpunt van de ervaring. De gameplay zet een nieuwe norm voor intense vuurgevechten en expertise in strategie in de rijke nalatenschap van eerdere Tom Clancy's Rainbow Six games.

Anti-Terrorisme Eenheden

Anti-terrorisme agenten zijn getraind om extreme situaties te tackelen, zoals het redden van gijzelaars. Ze zijn experts op het gebied van binnenshuize omgevingen en opereren aan de hand van strakke formaties, met de nadruk op vernietiging en gecoördineerde aanvallen.

De Siege-Gameplay

Voor het eerst in een Tom Clancy’s Rainbow Six-game neem je deel aan sieges. Dit zijn nieuwe belegeringen waarin vijanden hun omgevingen transformeren in ware forten. Het is aan de Rainbow Six-teams is om de aanval te leiden en het vijandige fort te doorbreken. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege laat je forten versterken met prikkeldraad, mijnen, schilden en meer. Als aanvallend team kan je abseilen, drones inzetten, explosieven gebruiken en meer om deze hachelijke situaties onschadelijk te maken.

Willekeurige Vernietiging

Vernietiging staat centraal bij de siege-gameplay. Ubisoft Montreals eigen Realblast engine laat je naar eigen wens omgevingen vernielen. Krijg zicht op de situatie met nieuwe vuurlinies die ontstaan door bijvoorbeeld instortende muren. Ook gebarricadeerde deuren zijn geen probleem als je met een goed geplaatst explosief dwars door muren, plafonds of vloeren gaat. De schade wordt bepaald door het type kogels en de kracht van de explosies. Hierdoor vecht je voor je het weet in volledig nieuwe omgevingen. Gebruik dit in jouw voordeel en leid je team naar de overwinning!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.