Lego marvel super heroes
Lego marvel super heroes

Lego marvel super heroes

Vanaf:19,99

LEGO® Marvel Super Heroes heeft een origineel verhaal dat zich over het hele Marvel Universe afspeelt. Je speelt als Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Wolverine en nog veel meer andere Marvel-personages terwijl ze samenwerken om Loki en een flink aantal andere Marvel-schurken te verslaan


EAN
5051892149501
Merk
Warner bros
Model
LEGO MARVEL SUPER HEROES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
LEGO® Marvel Super Heroes heeft een origineel verhaal dat zich over het hele Marvel Universe afspeelt. Je speelt als Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Wolverine en nog veel meer andere Marvel-personages terwijl ze samenwerken om Loki en een flink aantal andere Marvel-schurken te verslaan en hun plan om een superwapen te bouwen dat de wereld kan vernietigen te dwarsbomen. Spelers verzamelen Kosmische Stenen tijdens hun reis door LEGO Manhattan en bezoeken beroemde plaatsen uit de Marvel Universe, zoals de Avengers' Helicarrier, Stark Tower, Asteroid M, een Hydra-basis en de X-Mansion.

Beuk, slinger en vlieg je een weg door de eerste LEGO® videogame met meer dan 100 van jouw favoriete Superhelden en Superschurken uit het Marvel Universe, zoals Iron Man, Wolverine, Hulk, Spider-Man , Captain America, Black Widow, Loki en Deadpool.

Help de Aarde te redden als je favoriete Marvel personage met jouw supercoole krachten en vaardigheden: Iron Man vliegt, zweeft, vuurt raketten af en schiet een krachtige Unibeam uit het midden van zijn borst; Spider-Man schiet spinnenwebben, gebruikt zijn spinnenzintuigen om dingen te ontdekken die voor anderen onzichtbaar zijn, kruipt langs muren omhoog en slingert natuurlijk aan zijn spinnenwebben rond; Captain America werpt zijn machtige schild naar voorwerpen en vijanden, steekt hem in de muur om een platform te maken en beschermt zichzelf tegen schade. En natuurlijk: Hulk beukt!

Voer nieuwe en krachtige moves uit met "Big-Fig"-personages zoals Hulk en Abomination. Laat een spoor van vernieling achter terwijl je door LEGO muren heen beukt en met je hyperkracht auto‘s alle kanten op smijt.

- Ontdek LEGO Manhattan zoals je het nog nooit eerder gezien hebt en reis naar bekende locaties uit het Marvel Universe, zoals de X-Mansion, Asteroid M en Asgard.
- Maak unieke Superhelden met de aanpasbare personages.
- Geniet van een spannend, origineel verhaal vol klassieke LEGO videogameavonturen en humor.
- Vecht tegen vijanden met je superkrachten zoals vliegen, superkracht en onzichtbaarheid.
- Gebruik bliksemsnelle vechttechnieken en activeer Super Moves zoals Hulk's Thunder Clap en Iron Man's Arc Reactor.
- Voltooi uitdagingen en verdien beloningen.
- Krijg superkrachtige hulp van cameo tagteam-partners of bestuur ze zelf in de Free Play-modus.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.