Homefront the revolution  xbox one
Homefront the revolution  xbox one

Homefront the revolution xbox one

Vanaf:14,99

Homefront: The Revolution is een open-world first person shooter. Jij leidt het verzet in een guerrillaoorlog tegen een superieure legermacht. Een levende, ademende open wereld reageert op je acties. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten doen ontstaan en de


EAN
4020628868482
Merk
Deep silver
Model
HOMEFRONT THE REVOLUTION XBOX ONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Homefront: The Revolution is een open-world first person shooter.


Jij leidt het verzet in een guerrillaoorlog tegen een superieure legermacht.

Een levende, ademende open wereld reageert op je acties. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten doen ontstaan en de bezetting omvormen tot een revolutie. De onderdrukte burgers vechten terug!

Maar je vijand is in het voordeel: hij heeft superieure technologie, vuurkracht, is zwaar bepantserd en heeft luchtsteun. Leer hoe guerrilla's werken – hinderlagen leggen, saboteren, infiltreren en misleiden - en voer strijd in de door oorlog verwoeste buitenwijken van Philadelphia.

De singleplayer-campagne is nog maar het begin. In Co-Op kunnen jij en je vrienden een verzetsgroep vormen en helden van de revolutie worden.

Kenmerken:  • Verken een levensechte, bevolkte wereld - beleef echte open-world gameplay in een first person shooter, tot leven gebracht met prachtige beelden dankzij de CRYENGINE.  • Vecht een guerrillaoorlog uit - dit is geen lineaire shooter; leer de kunst van guerrillaoorlogsvoering en gebruik hinderlagen, infiltratie en bliksemaanvallen tegen je vijand in superspannende, niet-geregisseerde vuurgevechten.  • Bouw het verzet - rekruteer vrijheidsstrijders voor je zaak, vestig bases en safehouses, stel een dodelijk arsenaal samen en maak geïmproviseerde, zelfgemaakte wapens voor je Guerrilla Tool Kit.  • Ontketen de Revolutie - van onderdrukte burger tot revolutieleider; de epische singleplayer-campagne vertelt het verhaal van Amerika's tweede onafhankelijkheidsoorlog. De dynamische, zich ontwikkelende omgevingen reageren op je acties in een wereld waar een natie opstaat, uit protest tegen de bezetting.  • Online Co-Op - voer de strijd online; vorm een verzetscel met je vrienden en bouw een reputatie als helden van de revolutie.

Xbox One X enhancedXbox One X enhanced
Homefront: The Revolution is speciaal gemaakt om het volledige potentieel van Xbox One X te benutten. Hierdoor heb je adembenemende details, betere performance met snellere laadtijden en hogere resolutie en stabielere en hogere framerates.
High Dynamic Range
Ook ondersteunt Homefront: The Revolution HDR 10-standaard. De High Dynamic Range technologie zorgt voor rijkere en fellere kleuren. De beelden van je game zijn mooier dan ooit tevoren.

Bekijk alle Xbox One X enhanced games

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.