Fighter within
Fighter within

Fighter within

Vanaf:9,99

Fighter Within maakt de vechtersbaas in je los. Deze vechtgame maakt gebruik van de Kinect-technologie voor de Xbox One. Jouw bewegingen worden overgenomen in de game. In het spel moet jij je een weg naar de top vechten in de wereld van de kooigevechten!Fighter Within brengt de langverwachte belofte


EAN
3307215758717
Merk
Ubisoft
Model
FIGHTER WITHIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fighter Within maakt de vechtersbaas in je los. Deze vechtgame maakt gebruik van de Kinect-technologie voor de Xbox One. Jouw bewegingen worden overgenomen in de game. In het spel moet jij je een weg naar de top vechten in de wereld van de kooigevechten!

Fighter Within brengt de langverwachte belofte van het vechten met bewegingssensoren. Spelers kunnen hun vaardigheden vertonen en hun tactieken laten zien in een poging de tegenstander virtueel knock-out te meppen.

In Fighter Within blijft het niet alleen met vuistslagen. De game biedt ook de mogelijkheid trappen uit te delen. Door deze twee aanvalstechnieken te combineren, kunnen spectaculaire combo's worden opgebouwd. Fighter Within is bruut, maar tevens de meest bevrijdende vechtgame ooit!

Wondjes, zweet en duizeligheid zijn enkele van de elementen die voorbijkomen in Fighter Within. Dankzij de indrukwekkende bewegingssensoren van de Kinect worden bewegingen overgenomen. Het is de ervaring die Fighter Uncaged eigenlijk had moeten zijn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.