Fifa 15 - ultimate team edition
Fifa 15 - ultimate team edition

Fifa 15 - ultimate team edition

Vanaf:11,89

Inhoud FIFA 15 - Ultimate Team Edition:40 weken lang 1 Goud-pakket voor Ultimate Team*EA Sports Footbal Club-catalogusbundelUltimate Team en Footbal Club-catalogusbundel DLC zitten bijgesloten in de verpakking!*Let op: om alle 40 goud pakketten te ontvangen dien je de speciale code in te voeren op d


EAN
5030940115293
Merk
Electronic arts
Model
FIFA 15 - ULTIMATE TEAM EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud FIFA 15 - Ultimate Team Edition:

  • 40 weken lang 1 Goud-pakket voor Ultimate Team*
  • EA Sports Footbal Club-catalogusbundel

Ultimate Team en Footbal Club-catalogusbundel DLC zitten bijgesloten in de verpakking!

*Let op: om alle 40 goud pakketten te ontvangen dien je de speciale code in te voeren op de dag van release. Hoe langer je hiermee wacht, hoe minder goud pakketten je in totaal ontvangt.

FIFA 15

Brengt voetbal in verbluffend realisme tot leven zodat je de emoties van de sport kunt ervaren zoals nooit tevoren. Ga op in het gezang en de aanmoedigingen van het publiek, net als bij een echte wedstrijd, en luister hoe commentatoren de fans door het verhaal van de wedstrijd loodsen met de dynamische wedstrijdpresentatie.

Voor het eerst zijn alle 22 spelers op het veld met elkaar verbonden via emotionele intelligentie; spelers reageren nu binnen de context en in lijn met het verloop van de wedstrijd op hun tegenstanders en teamgenoten. Beeldkwaliteit van de volgende generatie plaatst de fans op levende velden met een grasmat die, naarmate de wedstrijd vordert, slijtage vertoont. Modder blijft aan de kleding kleven en door de authentieke spelerweergave ogen spelers slank en atletisch en zien ze er net zo uit als in het echt.

Door spelerbediening reageren spelers beter op je commando's, krijgen atleten meer balcontrole en persoonlijkheid aan de bal, en bieden één-op-één-duels meer voldoening dan ooit. Voetbal is het grootste drama op aarde en in FIFA 15 zitten de fans er midden in, zodat ze de emotie en intensiteit van de mooiste sport ter wereld zelf kunnen ervaren.

EA Sports Football Club-bundel:

  • FUT-leenspeler: begin je seizoen in FIFA Ultimate Team met Lionel Messi in je team gedurende 5 wedstrijden
  • Het adidas All Star-team: betreed het veld met dit eliteteam met de beste spelers van het merk
  • De adidas Predator-kicksencollectie: ontvang vijf paar kicksen uit de Predator-lijn
  • Vreugdedansen: ontgrendel meteen drie gloednieuwe vreugdedansen om je doelpunten mee te vieren
  • Historische clubtenues: onderscheid je van de rest met een ruime keur aan historische clubtenues van over de hele wereld

FIFA Ultimate Team

EA SPORTS FIFA 15 Ultimate Team is een gigantische online community van fans die hun ultieme voetbalteam samenstellen met de beste spelers ter wereld in FIFA 15, hun team coachen en er het veld mee opgaan. Sluit je aan bij meer dan 11 miljoen fans en ga de uitdaging aan om voetbalteams samen te stellen met de beste spelers ter wereld door spelers te verdienen, kopen, verkopen en te verhandelen met de community van Ultimate Team. Betreed het veld met je dreamteam en speel wanneer je maar wilt tegen de teams van je vrienden. Stel meerdere teams samen, beheer ze en doe mee aan online toernooien en singleplayertoernooien. Al deze toernooien worden wekelijks dynamisch bijgewerkt.

FIFA 15 Ultimate Team is nu ook buiten je console om beschikbaar dankzij de FUT Web-app en Mobile Companion-app. Waar je je ook bevindt, je hebt altijd toegang tot de transfermarkt, kunt teams en de teamgeest van je opstellingen beheren, je beste team en zeldzame spelers in goede vorm aan je vrienden laten zien, en de transfermarkt doorzoeken op items. Als je vervolgens weer je console aanzet, kun je verder waar je gebleven was.

FIFA Ultimate Team Goud-Pakket

Ervaar hoe spannend het is om een Goud-pakket te openen. Elk pakket is een combinatie van 12 items, waaronder spelers, contracten, stadions, managers, personeel, conditie-items, genezende items, ballen, tenues, badges en teamgeeststijlen. Goud-pakketten bestaan uit spelers die in het spel een beoordeling van minimaal 75 hebben en bevatten minstens één zeldzaam item. Zeldzame items betreffen verbeterde eigenschappen voor spelers, langere contracten en de meest gewilde spelers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.