Far cry 4: hurks redemption - kyrat edition
Far cry 4: hurks redemption - kyrat edition

Far cry 4: hurks redemption - kyrat edition

Vanaf:149,99

In Far Cry 4 bevind je je in Kyrat, een adembenemende, gevaarlijk en ongetemde regio van de Himalaya, die zucht onder het regime van een zelfverklaarde koning, de despoot Pagan Min. De adembenemende omgevingen variëren van prachtige bossen tot de besneeuwde toppen van het Himalayagebergte. Het is e


EAN
3307215790625
Merk
Ubisoft
Model
FAR CRY 4: HURKS REDEMPTION - KYRAT EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Far Cry 4 bevind je je in Kyrat, een adembenemende, gevaarlijk en ongetemde regio van de Himalaya, die zucht onder het regime van een zelfverklaarde koning, de despoot Pagan Min. De adembenemende omgevingen variëren van prachtige bossen tot de besneeuwde toppen van het Himalayagebergte. Het is een wereld die leeft, maar ook meedogenloos is.
- Luipaarden, neushoorns, zwarte arenden en valse honingdassen; aan wilde dieren is in Kyrat geen gebrek. Terwijl je jacht maakt op diverse grondstoffen, maak iets anders misschien wel jacht op jou...
- Verken vijandelijk terrein vanuit de lucht in de nieuw gyrocopter en stort jezelf ter aarde met de wingsuit. Of klim op een olifant van zes ton en verpletter je vijanden.
- Kies het juiste wapen voor de klus, hoe krankzinnig of onvoorspelbaar die klus ook is. Met een gevarieerd arsenaal ben je overal op voorbereid.

CÖOP: NEEM EEN VRIEND MEE!
Je hoeft niet altijd in je eentje op avontuur. In Far Cry 4 kan een tweede speler op elk moment meedoen en weer vertrekken. Coöp voor een nieuwe generatie, helemaal in de geest van Far Cry. Ontdek en verken samen de levende open wereld van Kyrat!

DE HIMALAYAMISSIES
Een reisje naar Kyrat is pas echt af als je de toppen van het Himalayagebergte hebt aangedaan! Tijdens het spelen kom je in aanraking met missies op de besneeuwde bergtoppen. Deze Himalayamissies drijven je tot het uiterste: je krijgt te maken met lawines, maakt ritjes in een sneeuwmobiel en hapt naar lucht op grote hoogte. De wingsuit zou wel eens je laatste redmiddel kunnen zijn...

SHANGRI-LA
Kyrat is een prachtig land met een rijke mythologie. Het legendarische Shangri-La is onderdeel van de folklore. Stervelingen hopen er verlichting te vinden. In dit parallelle en esoterische universum kom je in aanraking met de beperkingen van je eigen geest en komen legenden tot leven. Hier krijg je te maken met onvoorspelbare mythische vijanden. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je krijgt hulp van een nobele witte tijger, de beschermer van Shangri-La. De tijger verdedigt je en kan namens jou vijanden in de buurt aanvallen. Door vaardigheden vrij te spelen in het vaardighedenschema krijg je de beschikking over de Shangri-La-boog, een wapen waarmee je de tijd even kunt vertragen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.