Dead rising 3
Dead rising 3

Dead rising 3

Vanaf:10,09

Het derde deel van de blockbuster Dead Rising franchise is terug, exclusief voor Xbox One. Ervaar de realistische wereld met intense actie, meer zombies dan ooit te voren en ongekende mogelijkheden om je personages en wapens aan te passen. Maak je klaar voor een nieuwe generatie spannende zombieslag


EAN
0885370663945
Merk
Capcom
Model
DEAD RISING 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het derde deel van de blockbuster Dead Rising franchise is terug, exclusief voor Xbox One. Ervaar de realistische wereld met intense actie, meer zombies dan ooit te voren en ongekende mogelijkheden om je personages en wapens aan te passen. Maak je klaar voor een nieuwe generatie spannende zombieslagvelden.

Alles kan als wapen dienen in Dead Rising 3. Ontdek de stad Los Perdidos die wemelt van de zombies en zoek een ontsnappingsroute voordat een militair wapen de hele stad en iedereen die daar verblijft van de kaart veegt. Door de intense actie en de ongekende mogelijkheden om wapens en personages aan te passen beleef je Dead Rising 3 op het puntje van je stoel zoals je nooit eerder hebt meegemaakt, terwijl je op ontdekking gaat, de straten afstruint en vecht om te overleven in een wereld die op de rand van de ondergang verkeert.

Kenmerken:
- Meer zombies dan ooit te voren: Als speler sta je tegenover verpletterende horden zombies met oneindig veel variatie, afschrikwekkende details en een gemeenschappelijke kennis.
- Volledig nieuwe stad in een oneindig grote wereld: Zoek je weg in de stad Los Perdidos terwijl je volop in actie blijft en ondergedompeld wordt in fantastische decors.
- Alles kan als wapen dienen: Creëer je eigen wapens om zombies te vernietigen door honderden
mogelijke wapens te combineren.
- SmartGlass: Gebruik je Xbox SmartGlass apparaat om toegang te krijgen tot exclusieve missies, nieuwe wapens en nog veel meer.
- Kinect: Met Kinect hoort de horde zombies ook wat er zich in jouw woonkamer
afspeelt, niet alleen wat er op het scherm gebeurt. Durf jij het licht uit te
doen en verder te spelen.....?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.