Call of duty: advanced warfare - atlas edition (xbox one)
Call of duty: advanced warfare - atlas edition (xbox one)

Call of duty: advanced warfare - atlas edition (xbox one)

Vanaf:34,99

Call of Duty®: Advanced Warfare Atlas Edition bevat:Call of Duty Advanced Warfare Day Zero EditionAtlas Gorge bonus multiplayer map (gebaseerd op de map Pipeline uit CoD 4)Welcome to Atlas: Advanced Soldier ManualCollectible SteelBookOfficial Call of Duty: Advanced Warfare Soundtrack (digitaal) Atl


EAN
5030917149603
Merk
Onbekend
Model
CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE - ATLAS EDITION (XBOX ONE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Call of Duty®: Advanced Warfare Atlas Edition bevat:
 • Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition

 • Atlas Gorge bonus multiplayer map (gebaseerd op de map Pipeline uit CoD 4)

 • Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual

 • Collectible SteelBook

 • Official Call of Duty: Advanced Warfare Soundtrack (digitaal)

 • Atlas Digital Content Pack:

Twee wapens - de Bal-27 AE Assault Rifle en het Atlas 45 AE Pistol
Atlas Exoskeleton
Atlas Helmet
Atlas Player Card
Vijf bonus supply drops
Single Player Exoskeleton Upgrade Token

De Day Zero Edition bevat:
 • 2 extra wapens

 • Advanced Arsenal Pack, inclusief het Custom Exoskeleton & EM1 Quantum Wapen.


Reviews:
 • IGN – Beste Call of Duty multiplayer tot nu toe – Cijfer: 8,5

 • PU – Breinontploffend vet – Cijfer: 93

 • Telegraaf – Call of Duty heeft in jaren niet zo fris en leuk gevoeld


Call Of Duty: Advanced Warfare - Power veranderd alles!
De power van de next gen 'advanced soldier'. De power van Kevin Spacey met een spetterende hoofdrol. De power van de splinternieuwe exoskeleton gameplay. Power verandert alles! Call of Duty: Advanced Warfare het nieuwste CoD deel speelt zich af in de nabije toekomst. De game leidt fans een inspirerend nieuw tijdperk van Call of Duty in en is speciaal ontwikkeld voor next gen consoles en PC door Sledgehammer Games. Call of Duty: Advanced Warfare biedt een adembenemende nieuwe kijk op de mogelijkheden van de blockbuster franchise.

Verder biedt Advanced Warfare een meeslepend verhaal en een personage van iconische proporties, dat wordt gespeeld door een van 's werelds beste acteurs, Kevin Spacey.

In Call of Duty: Advanced Warfare word je overtuigend meegenomen naar de toekomst en dat levert een technologisch en tactisch uitdagende game-ervaring op. In het jaar 2054 heeft een private military corporation (PMC) de macht en de kracht om de mensheid te redden. De wereld is verwoest na een aanval waarbij alle infrastructuur is verdwenen en jij bent de 'advanced soldier'. Bewapend met een cutting-edge uitwendig skelet, high tech gear en andere technische snufjes sluit je je als speler aan bij een zeer getrainde en gespecialiseerde PMC-eenheid. Gezamenlijk gaan jullie ervoor zorgen dat de orde in een wereld van 'advanced warfare' wordt hersteld.

Call of Duty: Advanced Warfare wordt speciaal ontwikkeld voor next gen consoles en PC. Het is de eerste uitgave van Activision met een ontwikkelingsperiode van drie jaar, zodat de bij Call of Duty debuterende ontwikkelaar Sledgehammer Games een extra jaar studiotijd had. Dit stelde Sledgehammer Games in staat de speler een geweldige next generation ervaring te bieden. De technische verbeteringen zijn overal. Zo zorgen de landschappen en geluiden voor een fotorealistische wereld zoals die nog nooit vertoond is in Call of Duty. Bovendien maken nieuwe animatie technologieën de karakters levensecht. Het rijke en meeslepende verhaal maakt de baanbrekende game helemaal af.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.