Zumba fitness rush (kinect)
Zumba fitness rush (kinect)

Zumba fitness rush (kinect)

Vanaf:19,99

Wil je nog voor de eerste zonnige voorjaarsdagen wat kilootjes kwijtraken? Ben je op zoek naar een leuke, motiverende workout, waarmee je snel resultaten boekt? En heb je geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan om aan je lichaam te werken? Doe dan wat wereldwijd al meer dan vier miljoen vrou


EAN
8023171029276
Merk
505 games
Model
ZUMBA FITNESS RUSH (KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wil je nog voor de eerste zonnige voorjaarsdagen wat kilootjes kwijtraken? Ben je op zoek naar een leuke, motiverende workout, waarmee je snel resultaten boekt? En heb je geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan om aan je lichaam te werken? Doe dan wat wereldwijd al meer dan vier miljoen vrouwen voor jou deden: ga aan de slag met Zumba Fitness Rush op Kinect voor Xbox 360!

Zumba is dé workout sensatie uit Amerika, waarmee je door razendsnelle danspassen, energieke bewegingen, opzwepende muziek en inspirerende coaches een totale body workout krijgt. Beroemde Zumba-instructeurs als Tanya Beardsley, Gina Grant en Beto brengen in Zumba Fitness Rush maar liefst 32 intensieve nieuwe routines op de muziek van zangers als Pitbull, Nicole Scherzinger, Yolanda Be Cool & DCUP. Dankzij de gedetailleerde 3D-modellen van de instructeurs voelt het net alsof je in de sportschool staat met deze beroemdheden.

Zumba Fitness Rush combineert dans en fitness met fun, high-energy choreografie, aanstekelijke muziek en multiplayer-functionaliteiten waarmee vrienden en familie aan het feest kunnen deelnemen. Kom van die bank en dans jezelf fit met Zumba Fitness Rush!

Zumba Fitness Rush maakt gebruik van de Kinect-camera op de Xbox 360. Dans mee op 42 hete nieuwe muziek tracks in spetterende choreografieën met een grote variëteit aan nieuwe dansstijlen en arena's!

Zumba Fitness Rush bevat twintig verschillende dansstijlen: van Merengue en Samba tot Cumbia, Axe, Indian, Latijnse Pop, Buikdansen en Pasodoble. Je workout is nooit saai met de vijf verschillende omgevingen waar je traint: wat te denken van een jachthaven in Miami of een nachtclub in Los Angeles? Met de Progress Tracker kun je ondermeer bijhouden hoeveel calorieën je verbrand hebt en de verschillende technieken die je onder knie hebt. Kies uit beginners, gemiddeld of gevorderden niveau om je workout uitdagend te maken en houden.

Dans jezelf fit en krijg het lijf waar je altijd van hebt gedroomd met Zumba Fitness Rush en Kinect!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.