Zumba fitness core (kinect)
Zumba fitness core (kinect)

Zumba fitness core (kinect)

Vanaf:29,98

Zijn jouw buikspieren er klaar voor?Zumba Fitness Core is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle spellenreeks die meer dan zeven miljoen spelers kennis heeft laten maken met de interactieve fitness-sensatie van Zumba Fitness. Zumba Fitness Core is de enige game die speciaal is ontworpen om jou di


EAN
5060288220373
Merk
Easy interactive
Model
ZUMBA FITNESS CORE (KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Zijn jouw buikspieren er klaar voor?


Zumba Fitness Core is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle spellenreeks die meer dan zeven miljoen spelers kennis heeft laten maken met de interactieve fitness-sensatie van Zumba Fitness. Zumba Fitness Core is de enige game die speciaal is ontworpen om jou die strakke buikspieren te geven waar elke vrouw naar verlangt. Ga helemaal uit je dak met nieuwe muziek en choreografieën, nieuwe dansstijlen en fitnessmogelijkheden en gave nieuwe locaties en bekende Zumba-instructeurs die je helpen om je persoonlijke doelen te halen. Dans je een weg naar een sexy sixpack!

Kenmerken: • De nieuwe choreografieën zijn speciaal ontworpen voor sterkere, sexy buikspieren. Je hele lichaam komt aan bod.

 • Dans op 40 nieuwe nummers en geniet van moderne hits, klassiekers, exclusieve nieuwe opnames en nummers waarin genres worden gemengd of ga uit je dak op de aanstekelijke nieuwe Zumba-nummers. Dans op de hits van Enrique Iglesias, Don Omar, Sean Paul, Karmin, Tiësto, Bob Marley, Kat DeLuna, Nayer featuring Pitbull en meer!

 • Ga los op 33 verschillende dansstijlen - meer dan welke dans- of fitnessgame dan ook!

Nieuwe fitnessmogelijkheden: • Dankzij de voeding- en lifestyletips ontdek je hoe je je gezondheid, humeur en uiterlijk kunt verbeteren.

 • Ga uit je dak in vier nieuwe locaties: Venetian Ballroom, Exotic Waterfall, Tiki Beach en Zumba Stage Show of een van de vier andere locaties.

 • Dans mee met zes fantastische Zumba-instructeurs die elk nummer weer voor je klaarstaan:

 • Ontdek drie verschillende speltypen en speel alleen of met een vriend(in):

 • Single Song (los nummer) Kies een van de 40 choreografieën en ga uit je dak!

 • Full Class (volledige training): Werk je in het zweet met blokken van 20, 45 of 60 minuten. Kies uit 30 bestaande trainingen. Maak je eigen aangepaste buikspiertraining en maak een afspeellijst met je favoriete muziek.

 • Learn the Steps (stap voor stap): Leer op je eigen tempo en bekijk alle individuele stappen van de zes basisdansstijlen. Speel elke module sneller of langzamer om elke beweging onder de knie te krijgen.

 • Vrijspeelbare filmpjes

 • Met de Progress Tracker (voortgangsmeter) kun je alle statistieken van je training bekijken, waaronder de verbrande calorieën, verdiende prestaties, je rang en je techniekscore.

 • Speel met zijn tweeën op Kinect en werk samen met je vrienden en familie. Exclusieve mogelijkheden van Kinect: Dankzij de stembesturing voor Kinect kun je nu nog sneller aan de slag. Met de lessenzoeker in het spel kun je makkelijk een Zumba-les vinden bij jou in de buurt! Met het online Zumba-nieuws blijf je altijd op de hoogte van informatie, community-evenementen en speciale acties. Verdien prestaties en extra filmpjes die speciaal zijn gemaakt voor de Kinect-versie. Ontvang feedback per lichaamsdeel in het speltype Tutorial (uitleg).

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.