Young justice: legacy
Young justice: legacy

Young justice: legacy

Vanaf:5,99

De jonge versie van de immer populaire superheldengroep Justice League maakt zijn entree in de wereld van computerspellen. Young Justice: Legacy draait om de gelijknamige tv-serie van Cartoon Network. Het spel draait om een groep tieners die niet alleen met hun puberteit moeten leren omgaan, maar oo


EAN
8154030100499
Merk
Atari
Model
YOUNG JUSTICE: LEGACY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De jonge versie van de immer populaire superheldengroep Justice League maakt zijn entree in de wereld van computerspellen. Young Justice: Legacy draait om de gelijknamige tv-serie van Cartoon Network. Het spel draait om een groep tieners die niet alleen met hun puberteit moeten leren omgaan, maar ook nog eens de superheld uithangen.

In Young Justice: Legacy gaan de twaalf superhelden verschillende missies aan overal op aarde. Het uiteindelijke doel is The Light en zijn onderdanen een halt toe te roepen. Hun plannetje is namelijk om een eeuwenoud monster weer tot leven te wekken en de aarde eens flink te laten slopen.

Spelers hebben in dit spel de keuze uit alle personages; Robin, Nightwing, Super Boy, Beast Boy, Batgirl en ga zo maar door. Alle personages zijn ingesproken door de originele stemacteurs. Datzelfde geldt voor de stemmen van de vijanden, onder wie Bane, Riddler, Lux Luthor en nog eens zestien andere kwaaien.

Door opdrachten uit te voeren met verschillende superhelden speel je in Young Justice: Legacy steeds weer nieuwe krachten vrij. Daarnaast krijg je steeds meer gadgets tot je beschikking om de gevechten, die steeds moeilijker worden, iets gemakkelijker te maken. Het spel is bovendien met meerdere spelers te spelen, dus als je hulp nodig hebt moet je even maximaal drie vrienden bellen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.