Xcom: enemy within
Xcom: enemy within

Xcom: enemy within

Vanaf:14,95

XCOM: Enemy Within is een direct vervolg op het strategiespel XCOM: Enemy Unknown dat in 2012 menig gamerhart veroverde. Enemy Within is een uitbreiding, maar vereist op de spelcomputers niet een exemplaar van het eerdere spel.Als speler neem je wederom de leiding over een geheime overheidsinstantie


EAN
5026555262699
Merk
Take two
Model
XCOM: ENEMY WITHIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
XCOM: Enemy Within is een direct vervolg op het strategiespel XCOM: Enemy Unknown dat in 2012 menig gamerhart veroverde. Enemy Within is een uitbreiding, maar vereist op de spelcomputers niet een exemplaar van het eerdere spel.

Als speler neem je wederom de leiding over een geheime overheidsinstantie die zich inzet in de strijd tegen buitenaardse wezens op aarde. Hierbij moet de speler onderzoek doen in technologieën, wapens en andere kennisvlakken. Daarnaast moeten er teams samengesteld worden die gezamenlijk op missie gaan.

XCOM: Enemy Within is geen standaard strategiespel. Spelers zijn om de beurt aan zet en moeten hun manoeuvres door de spelwereld tactisch plannen. Wanneer een soldaat sterft, komt deze daadwerkelijk niet meer terug.

In XCOM: Enemy Within worden nu functionaliteiten toegevoegd. Niet alleen kunnen nieuwe onderzoeken opgezet worden of wapens ontwikkeld worden, ook kunnen spelers stuiten op nieuwe aliens die zij nog niet eerder zijn tegengekomen. Nieuwe speelvelden en omgevingen zorgen eveneens voor een geheel nieuwe, tactische benadering van een situatie. Dit gaat op voor zowel het verhaal als de online multiplayer van XCOM.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.