X-men: destiny
X-men: destiny

X-men: destiny

Vanaf:14,99

In het actie-rpg spel X-men Destiny, beslis jij het lot van een nieuwe mutant in het X-men universum. Iedere keuze heeft consequenties, doordat de keuzes die jij maakt bepalend zijn voor jouw lot binnen het spel.Speel als een van de drie nieuwe personages uit X-men, waarvan elk worstelt met zijn of


EAN
5030917100857
Merk
Activision
Model
X-MEN: DESTINY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het actie-rpg spel X-men Destiny, beslis jij het lot van een nieuwe mutant in het X-men universum. Iedere keuze heeft consequenties, doordat de keuzes die jij maakt bepalend zijn voor jouw lot binnen het spel.Speel als een van de drie nieuwe personages uit X-men, waarvan elk worstelt met zijn of haar verleden en sterke mutantenkrachten. Achterhaal de waarheid in een episch avontuur waarin de prille vrede tussen de mensen en de mutanten op springen staat. Evolueer en pas de kern van jouw mutanten krachten aan, door "X-genes" te verdienen. Kies welk pad je volgt op beslissende momenten. Zie hoe dit jouw verhaallijn beïnvloedt en hoe andere personages daarop reageren. Vecht zij aan zij, of tegen de bekende mutanten van de X-men comics, zoals Wolverine, Cyclops, Emma Frost en vele anderen. Maak jij de keuze om de lering van de X-men te volgen, om mutanten en mensen te verenigen, of luidt jij een nieuw tijdperk in waar mutanten heersen samen met Magneto’s Brotherhood? De keuze is aan jou.Kenmerken:
- Kies uit drie verschillende personages om mee te spelen, ieder met een eigen persoonlijkheid en verleden.- Vorm en evolueer je eigen X-men mutant door keuzes en aanpassingen.
- Sluit je aan bij de X-men of de Brotherhood of mutants.
- Kies, verbreedt en verbeter jouw krachten, terwijl je de specialiteiten aanpast en upgrades verdient.
- Jouw keuzes vormen het verhaal en veranderen de wereld op je heen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.