X-men: destiny
X-men: destiny

X-men: destiny

Vanaf:14,99

Het actiespel X-Men Destiny is volledig gebaseerd op de stripverhalen van Marvel Comics over de superheldengroep X-Men. Een mars in San Francisco is de laatste hoop voor mutanten om vrede met de mensheid te stichten. Drie jonge mutanten staan ​​op het punt om te ontdekken dat ze de kracht hebben


EAN
5030917100857
Merk
Activision
Model
X-MEN: DESTINY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het actiespel X-Men Destiny is volledig gebaseerd op de stripverhalen van Marvel Comics over de superheldengroep X-Men. Een mars in San Francisco is de laatste hoop voor mutanten om vrede met de mensheid te stichten. Drie jonge mutanten staan ​​op het punt om te ontdekken dat ze de kracht hebben om de wereld te veranderen en hun lot ligt in jouw handen!

Aan het verhaal van X-Men Destiny heeft Mike Carey, de schrijver van de X-Men Destiny stripverhalen, meegewerkt! Kies uit drie nieuwe personages om je vervolgens bij het team van dokter Xavier te voegen. De keuzes die in het verhaal gemaakt worden hebben invloed op het lot van je personage. Uiteindelijk krijg je de ultieme keuze om je de X-men of het Brotherhood of Mutants aan te sluiten!

Zie je superheld sterker worden en evolueren op basis van je beslissingen. X-Men Destiny laat je unieke vaardigheden uitbouwen, zoals Nightcrawler's teleportatie en de bevriezende krachten van Iceman. In X-Men Destiny beslis jij over het lot van je held en de wereld!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.