Wwe 12
Wwe 12

Wwe 12

Vanaf:21,99

WWE 12 is het nieuwste deel in de populaire worstelserie WWE Smackdown vs Raw. Met WWE 12 wordt de spectaculaire sport weer naar een hoger niveau getild! Are you ready to rumble? In WWE 12 staan spektakel en show centraal. Zo kun je in de Road to Wrestlemania-modus met een eigen worstelaar de top p


EAN
4005209150347
Merk
Thq
Model
WWE 12

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
WWE 12 is het nieuwste deel in de populaire worstelserie WWE Smackdown vs Raw. Met WWE 12 wordt de spectaculaire sport weer naar een hoger niveau getild! Are you ready to rumble?

In WWE 12 staan spektakel en show centraal. Zo kun je in de Road to Wrestlemania-modus met een eigen worstelaar de top proberen te bereiken. Speel wedstrijden, doorloop verschillende verhaallijnen en maak vrienden of vijanden met andere worstelaars in het spannende WWE-universum!

De WWE-actie wordt nog beter dankzij de nieuwe Predator technologie! Dit nieuwe systeem zorgt voor een frisse en strategische speelervaring die beter voelt dan ooit tevoren. WWE 12 heeft de meest vloeiende en realistische animaties in een worstelgame, verbeterde kunstmatige intelligentie en een geheel nieuw Breaking Point-houdgreepsysteem!

Deze keer is het moeilijker om steeds weer dezelfde handelingen toe te passen, want de computergestuurde tegenstanders passen zich daar op aan. Daarnaast worden voor het eerst in een paar jaar weer 'finishing moves' geïntroduceerd. Deze wedstrijd bepalende stoten kunnen een vijand op spectaculaire wijze vellen.

Ga online en deel je zelfgemaakte worstelaars met de WWE-gemeenschap. Download creaties van anderen en beleef de meest complete worstelervaring ooit met WWE 12!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.