Wrc 3: fia world rally championship
Wrc 3: fia world rally championship

Wrc 3: fia world rally championship

Vanaf:39,98

WRC 3 is een racegame rond het FIA World Rally Championship. In deze game staat alles van de rallysport centraal. WRC 3 ziet er beter uit dan zijn voorgangers door het gebruik van verbeterde grafische software. Het racespel is op diverse punten is aangepast. Racebanen kennen meer detail, de coureurs


EAN
8059617100827
Merk
Bigben interactive
Model
WRC 3: FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
WRC 3 is een racegame rond het FIA World Rally Championship. In deze game staat alles van de rallysport centraal. WRC 3 ziet er beter uit dan zijn voorgangers door het gebruik van verbeterde grafische software. Het racespel is op diverse punten is aangepast. Racebanen kennen meer detail, de coureurs zijn geüpdatet en de manier waarop spelers een carrière doorlopen in het spel is veranderd.

Het officiële spel van de WRC is terug van weggeweest! De game is volledig geupdatet naar het nieuwe seizoen en de spanning van het maken van een perfecte slide is weer terug in WRC 3: FIA World Rally Championship!

Alle teams, auto's en locaties uit het 2012 FIA World Rally-seizoen zitten verwerkt in WRC 3: FIA World Rally Championship. Zo weet je zeker dat je niks mist. Bovendien zit de rally van Monte Carlo in dit spel, als mede de Volkswagen Polo R WRC testwagen!

Grafisch gezien is WRC 3: FIA World Rally Championship flink onder handen genomen. Nieuw lichteffecten en betere schaduwen laten de game beter ogen. Bovendien heeft het weer zowel visueel als qua gameplay invloed op jouw race. Bouw een carriere op in de rallysport met WRC 3: FIA World Rally Championship!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.