Worms collection  xbox 360
Worms collection  xbox 360

Worms collection xbox 360

Vanaf:43,38

Worms Collection is een pakket met daarin drie spellen uit de Worms-reeks. Het klassieke eerste deel, het explosieve Worms 2: Armageddon en de driedimensionale game Worms Ultimate Mayhem zijn samen in Worms Collection te vinden.Tien jaar na de chaos en vernietiging in Worms komt de volledig gedigita


EAN
5050740024977
Merk
Mastertronic
Model
WORMS COLLECTION XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Worms Collection is een pakket met daarin drie spellen uit de Worms-reeks. Het klassieke eerste deel, het explosieve Worms 2: Armageddon en de driedimensionale game Worms Ultimate Mayhem zijn samen in Worms Collection te vinden.

Tien jaar na de chaos en vernietiging in Worms komt de volledig gedigitaliseerde versie van deze game terug met een nieuw deel, Worms 2: Armageddon! Pak je wapens en trek ten strijde!

Worms 2: Armageddon beschikt over de mogelijkheid om het spel zowel online als offline met vier spelers te spelen. Natuurlijk komen vele iconische wapens terug zodat jij je vrienden met enorm veel plezier kunt laten exploderen. Worms 2: Armageddon introduceert voor het eerst in de serie verticale levels, zodat je elkaar nu ook vanuit de hoogte kunt bestoken met Iron Donkeys, Holy Hand Grenades, Banana Bombs en Sheeps!

De Worms zijn terug met een knal. Niet alleen kan je het opnemen tegen je vrienden, dankzij een geïntegreerd rankingsysteem kan jij de beste speler van de wereld worden. Bovendien beschikt Worms 2: Armageddon over enorm veel mogelijkheden om je eigen Worms samen te stellen met dansjes, hoedjes, grafstenen, stemmetjes en ga zo maar door.

Worms: Ultimate Mayhem is een tactisch spel met een flinke knipoog. Iedere speler neemt de leiding over een groep van vier wormen. De opdracht is dan ook niet moeilijk: vernietig de vijand. Hiervoor krijg je de beschikking over allerlei handige en absurde wapens. Dit is een ideaal spel om met meerdere spelers te spelen.

Gamers zijn om de beurt aan zet. Elke zet wordt afgesloten wanneer een worm zijn zet heeft gedaan of wanneer hij schade oploopt. Bovendien is er een tijdslimiet en dat maakt de actie soms des te hilarischer.

Worms: Ultimate Mayhem voegt enkele nieuwe aspecten toe aan de Worms-reeks. Zo kunnen gamers hun eigen wormen voor het eerst personaliseren met hoedjes, kledingstukken en nieuwe stemmetjes. In totaal zijn er wel een miljoen mogelijkheden om je wormpjes vorm te geven. Daarnaast beschikt het spel over de mogelijkheid zelf wapens te verzinnen. Er is maar weinig dat niet naar eigen wens aan te passen is in deze versie van Worms.

Wat betreft de inhoud biedt Worms: Ultimate Mayhem ontzettend veel. Het spel bevat alles wat je terug kan vinden in Worms 3D en Worms 4: Mayhem. Dat betekent dat er zestig missies te vinden zijn om in je eentje te spelen, twaalf verschillende themagebieden en 38 verschillende wapens. Bovendien kan het spel uiteraard online gespeeld worden via het internet!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.