Winter sports 2011: go for gold
Winter sports 2011: go for gold

Winter sports 2011: go for gold

Vanaf:14,99

Winter Sports 2011: Go for Gold is een sportspel waarin verschillende wintersporten centraal staan. Voor het eerst in de Winter Sports-reeks is er flink gewerkt aan de mogelijkheid de game online te spelen met en tegen andere gamers. Nu moet jij echt strijden voor een gouden plak! Winter Sports maa


EAN
4017244028178
Merk
Dtp entertainment ag
Model
WINTER SPORTS 2011: GO FOR GOLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Winter Sports 2011: Go for Gold is een sportspel waarin verschillende wintersporten centraal staan. Voor het eerst in de Winter Sports-reeks is er flink gewerkt aan de mogelijkheid de game online te spelen met en tegen andere gamers. Nu moet jij echt strijden voor een gouden plak!

Winter Sports maakt het niet bij elke sport mogelijk tegelijk te strijden. Een sport als schansspringen moet natuurlijk om de beurt gebeuren (en wachten is nooit leuk), maar racen op een snowboard is prima geschikt om online met en tegen andere gamers te spelen. Het maakt dan ook niet uit of je solo of online met anderen speelt, uitdaging genoeg in Winter Sports 2011 : Go for Gold!

Winter Sports is een sportspel, maar het is geen een op een simulatie. Gamers kunnen bijvoorbeeld tijdens het schaatsen gebruikmaken van de slipstream achter hun tegenstander, dit zorgt voor een hogere snelheid. Ondertussen kan je ook een turbo inzetten om alles uit je virtuele lichaam te halen.

In totaal biedt Winter Sports 2011: Go for Gold negen sportdisciplines, waaronder sneeuwmobiel, snowboard, viermansbobslee en de biatlon. Gamers kunnen hun eigen carrière naspelen, een losse cupcompetitie spelen of kiezen voor een speciale uitdaging. Dit alles natuurlijk naast de mogelijkheid om online tegen anderen te kunnen spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.