Wet
Wet

Wet

Vanaf:4,99

Wet is een zwaar gestyleerde shooter in de sfeer van Tarantino's grindhouse films in de combinatie met heftige actie. In Wet laat Rubi Malone van zich spreken wanneer ze haar kogels uit haar guns laat knallen, terwijl ze ondertussen met haar zwaard in het rond hakt. Deze acrobatische dame springt en


EAN
0093155122284
Merk
Bethesda
Model
WET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wet is een zwaar gestyleerde shooter in de sfeer van Tarantino's grindhouse films in de combinatie met heftige actie. In Wet laat Rubi Malone van zich spreken wanneer ze haar kogels uit haar guns laat knallen, terwijl ze ondertussen met haar zwaard in het rond hakt. Deze acrobatische dame springt en slingert door de levels heen om op die manier elke vijand op een spectaculaire wijze om te leggen. Hoe mooier je dit doet, des te meer punten je verdient in Wet.

Wet biedt een lineair avontuur waarin je van kamer, naar plein, naar gang en weer een kamer wordt geleid. Overal kan je rennen, springen, en glijden in een poging jouw vijanden te slim af te zijn. Dit alles wordt gepresenteerd met een vleugje humor en een flinke dosis grofheid. De unieke muziek maakt de sfeer van Wet compleet.

Rubi Malone is de hoofdpersoon in Wet. Deze dame is een vrouw met ballen, flinke ballen. Je kunt haar inhuren om op die manieren jouw 'problemen' op te lossen. Tijdens één van haar klussen wordt Rubi verraden door haar opdrachtgever, en nu zint ze op wraak. Deze wraakgevoelens komen sterk naar voren wanneer Rubi in de 'Rage' mode komt. Ze wordt dan super sterk en iedereen moet en zal dood gaan!

"Malone, Rubi Malone en ik ben de gemeenste b*tch die je maar kunt tegenkomen!"

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.