Watchmen
Watchmen

Watchmen

Vanaf:9,99

The Watchmen is eigenlijk een stripverhaal van DC Comics en geschreven door Alan Moore (V for Vendetta, From Hell) en getekend door Dave Gibbons. De film is gemaakt door Zack Snyder, bekend van 300 en Dawn Of The Dead. In Watchmen staat een groep superhelden centraal die niet altijd het beste voor h


EAN
5051888034378
Merk
Warner bros
Model
WATCHMEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Watchmen is eigenlijk een stripverhaal van DC Comics en geschreven door Alan Moore (V for Vendetta, From Hell) en getekend door Dave Gibbons. De film is gemaakt door Zack Snyder, bekend van 300 en Dawn Of The Dead. In Watchmen staat een groep superhelden centraal die niet altijd het beste voor hebben met de stad waar zij leven.

In een duister en alternatief 1985 zijn de gekostumeerde helden eindelijk dichtbij een akkoord met de overheid, tot het moment dat één van hen op brute wijze wordt vermoord. De helden willen nu hun eigen vernietiging voorkomen, dan blijkt er plotseling een groot complot achter hun bestaan te zitten... dieper dan men ooit had durfen denken.

Naar aanleiding van de film heeft Warner Bros een game online aangeboden op de Xbox 360 en PlayStation 3. Het spel moest in losse episodes uitkomen. Deze Watchmen-game is de compilatie van de losse episodes en bevat dus alles wat jij wilt weten over Watchmen. Ga op pad met de meest ruige superhelden ooit!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.