Warriors legends of troy  xbox 360
Warriors legends of troy  xbox 360

Warriors legends of troy xbox 360

Vanaf:36,42

Warriors: Legends Of Troy is een grootschalige actiegame die zich afspeelt in de tijd van de Trojaanse oorlog. De strijd tussen een alliantie van Grieken en de Trojanen brak ooit los toen Paris, zoon van Troje en broer van de legendarische Hektor, de Griekse schone Helena mee naar huis nam. De Griek


EAN
5060073306534
Merk
Onbekend
Model
WARRIORS LEGENDS OF TROY XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Warriors: Legends Of Troy is een grootschalige actiegame die zich afspeelt in de tijd van de Trojaanse oorlog. De strijd tussen een alliantie van Grieken en de Trojanen brak ooit los toen Paris, zoon van Troje en broer van de legendarische Hektor, de Griekse schone Helena mee naar huis nam. De Grieken waren woedend en wat volgde was een grote oorlog. Een slagveld zoals er maar weinigen zijn geweest. De strijd duurde dagen, en eindige met een list: Het paard van Troje.

Warriors: Legends Of Troy gaat over deze strijd en plaatst de speler in de schoenen van een soldaat op het slagveld. In het rond spetterend bloed en vele vijanden sieren het spel, en bovendien heb je de lastige taak om te overleven! Dit kan je doen als Trojaan of als Griek. Elk van deze twee facties heeft zijn eigen verhaallijn. Al gooiend, schoppend, slaand en vechtend moet je het voor jouw land tot een goed einde brengen. Helemaal alleen ben je echter niet! Het spel ondersteunt de mogelijkheid om samen met een vriend te spelen, of online met z'n vieren.

Warriors: Legends Of Troy brengt keiharde actie. Ben jij er klaar voor om te vechten voor je vaderland?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.