Ufc 2009: undisputed - classics edition
Ufc 2009: undisputed - classics edition

Ufc 2009: undisputed - classics edition

Vanaf:5,86

UFC 2009: Undisputed is een explosief vechtspel met een groot detail voor actie, intensiteit en de stoere houding van een UFC live evenement. De Ultimate Fighting Championship is één van de grootste Amerikaanse vechtevenementen en dit spel is een directe kopie van datgene wat in de Verenigde State


EAN
4005209118149
Merk
Thq
Model
UFC 2009: UNDISPUTED - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
UFC 2009: Undisputed is een explosief vechtspel met een groot detail voor actie, intensiteit en de stoere houding van een UFC live evenement. De Ultimate Fighting Championship is één van de grootste Amerikaanse vechtevenementen en dit spel is een directe kopie van datgene wat in de Verenigde Staten op TV verschijnt. Ongecensureerd vechten met de sterkste mannen op aarde!

Realistisch vechten


UFC 2009: Undisputed biedt, naast een groot assortiment aan realistische vechters, veel meer realisme dan dat we ooit hebben gezien in een vechtgame. Scheidsrechters, commentatoren, trainers, alles zit er in. De verschillende vechters beschikken ook nog eens over meerdere vechttechnieken, waaronder Muay Thai, kickboksen, en Jiu-Jitsu. Dankzij deze diverse vechttechnieken zal iedere vechter zijn eigen (mix) van stijlen hebben, en zo zal ook elke gamer zijn favoriete speler krijgen. Om jouw vaardigheden te testen, kan je het thuis of via het internet opnemen tegen onbekenden of tegen je beste vrienden. En nu maar eens kijken wie er het sterkste is!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.