Twister mania (xbox kinect)
Twister mania (xbox kinect)

Twister mania (xbox kinect)

Vanaf:14,99

Het gezelschapsspel Twister is nu te spelen op de Xbox 360! Twister Mania maakt gebruik van de Kinect-camera. Voor je het weet lig je lachend over elkaar heen te kronkelen in Twister Mania!Voor Twister Mania heb je geen draaischijf of mat met stippen nodig. De camera herkent de bewegingen en positie


EAN
5060288220045
Merk
505 games
Model
TWISTER MANIA (XBOX KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het gezelschapsspel Twister is nu te spelen op de Xbox 360! Twister Mania maakt gebruik van de Kinect-camera. Voor je het weet lig je lachend over elkaar heen te kronkelen in Twister Mania!

Voor Twister Mania heb je geen draaischijf of mat met stippen nodig. De camera herkent de bewegingen en posities van spelers automatisch. Zo kun je zonder enige voorbereiding meteen aan de slag met Twister Mania!

Naast de klassieke vorm van Twister biedt Twister Mania meer spelmodi. Zo dien je bijvoorbeeld objecten op het scherm te ontwijken die in een razend tempo op je af worden gevuurd. Dit alles helpt je om een echte Twister-koning te worden!

Twister Mania hoef je natuurlijk niet in je eentje te spelen! Maximaal acht spelers kunnen tegelijk aan de gang in de multiplayer modus van Twister Mania! Ben jij lening genoeg om als winnaar uit de bus te komen in Twister Mania?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.