Tropico 5 - day one bonus edition
Tropico 5 - day one bonus edition

Tropico 5 - day one bonus edition

Vanaf:18,00

Tropico 5 - Day One Bonus Edition De Day One Bonus Edition versie van Tropico 5 geeft spelers toegang tot de Bayo del Olfato DLC. Deze DLC bevat een nieuw kostuum en een nieuwe speelbare map in de sandbox mode. Daarnaast bevat deze versie een fysieke ansichtkaart van Tropico en het officiele Tropi


EAN
4260089416277
Merk
Kalypso
Model
TROPICO 5 - DAY ONE BONUS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Tropico 5 - Day One Bonus Edition

De Day One Bonus Edition versie van Tropico 5 geeft spelers toegang tot de Bayo del Olfato DLC.

 • Deze DLC bevat een nieuw kostuum en een nieuwe speelbare map in de sandbox mode.
 • Daarnaast bevat deze versie een fysieke ansichtkaart van Tropico en het officiele Tropico paspoort.

Tropico 5

Keer terug naar de afgelegen eilandnatie TROPICO in het volgende deel van de veelgeprezen en enorm populaire 'dictatorsim-serie'.

Kenmerken:

 • Breid het bewind van je dynastie uit vanaf de vroege koloniale periode tot na de 21e eeuw en overwin een gloednieuwe set uitdagingen, waaronder geavanceerde handelsmechanismen, technologisch en wetenschappelijk onderzoek, ontdekkingsreizen en (voor het eerst in de geschiedenis van Tropico) coöperatieve en competitieve MULTIPLAYER voor maximaal 4 spelers.

De tijdperken:

 • Begin je heerschappij in de koloniale tijd, overleef de wereldoorlogen en de Grote Depressie, wees een dictator tijdens de Koude Oorlog, en ontwikkel je land tot de moderne tijd en verder. Alle tijdperken vanaf de 19e tot de 21e eeuw hebben hun eigen uitdagingen en mogelijkheden.

De dynastie

 • Alle familieleden van El Presidente wonen op het eiland en kunnen worden benoemd tot heerser, manager, ambassadeur of generaal. Investeer in de leden van de dynastie om nieuwe eigenschappen vrij te spelen en ze in je meest waardevolle mensen te veranderen.

Onderzoek en vernieuw

 • Ontwikkel je natie door nieuwe gebouwen, technologieën en grondstoffen te ontdekken. Renoveer je oude gebouwen om er efficiëntere moderne gebouwen van te maken.

Geavanceerd handelssysteem en handelsvloot

 • Verzamel een internationale handelsvloot en gebruik je schepen om handelsroutes naar aangrenzende eilanden of wereldmachten veilig te stellen, voor zowel export als import.

Verken je eiland

 • Ontdek wat er achter de fog of war ligt. Vind waardevolle grondstofafzettingen en verken de ruïnes van oude beschavingen.

Gloednieuwe vormgeving

 • Alle vormgeving is volledig vernieuwd om Tropico 5 een unieke visuele uitstraling te geven. Kies uit meer dan 100 gebouwen uit alle tijdperken.

Coöperatieve en competitieve multiplayer

 • Maximaal 4 spelers kunnen hun eigen steden en economieën opbouwen op elke gegeven eilandkaart.
 • Spelers kunnen grondstoffen, voorraden en mensen delen of elkaar de oorlog verklaren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.