Transformers: fall of cybertron
Transformers: fall of cybertron

Transformers: fall of cybertron

Vanaf:69,99

Transformers: Fall of Cybertron is een actiegame over de val van de robotplaneet Cybertron. De oorlog tussen de Decepticons en de Autobots bereikt in Fall of Cybertron een hoogtepunt dat misschien het einde betekent van de planeet.Fans van de serie kunnen zich verheugen op verschillende nieuwe, of e


EAN
5030917105708
Merk
Activision
Model
TRANSFORMERS: FALL OF CYBERTRON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Transformers: Fall of Cybertron is een actiegame over de val van de robotplaneet Cybertron. De oorlog tussen de Decepticons en de Autobots bereikt in Fall of Cybertron een hoogtepunt dat misschien het einde betekent van de planeet.

Fans van de serie kunnen zich verheugen op verschillende nieuwe, of eigenlijk oude, Transformers. Zo maakt de dinobot Grimlock zijn opwachting. High Moon Studios heeft van Fall of Cybertron een ode aan de zogenaamde Generation 1-Transformers gemaakt, met onder meer bekende karakters en bekende stemmen uit de tekenfilmreeks uit de jaren tachtig.

Wanneer de burgeroorlog op Cybertron uit de hand loopt, de planeet nagenoeg verwoest is en de grondstoffen (Energon) opraakt, moeten de Transformers verkassen. De twee partijen, Autobots en de Decepticons, willen beiden de planeet door een portaal verlaten. Maar er is niet genoeg energie voor beiden. Daarom breekt er een strijd los waarbij de Decepticons verscheurd worden door onenigheid tussen Megatron en de altijd rebelse Starscream, terwijl de Autobots te kampen hebben met de koppige Grimlock. Laat het nou net Grimlock zijn die een sleutelrol speelt in deze actiegame.

Fall of Cybertron is een game waarin spelers steeds verhaalstukken krijgen voorgeschoteld. Verdwalen is in dit spel niet mogelijk omdat je stap voor stap door het spel wordt geleid. Gamers spelen elke missie weer met andere karakters, zowel van de Autobots als van de Decepticons. Zo mag je als Grimlock alles gaan slopen of biedt Mirage de mogelijkheid te sluipen en kan Megatron alles kapot schieten. Wanneer Optimus samen met de reusachtige Metroplex op avontuur gaat, kan de knalgrage gamer helemaal niet meer om dit spel heen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.