Transformers
Transformers

Transformers

Vanaf:8,95

De Transformers, robots in vermomming, zijn terug! De metalen titanen lijken vastgeroest in een eeuwenoude oorlog die haar climax spoedig nadert. Helaas voor de mensheid vindt de spetterende finale niet plaats ver weg op de stalen planeet Cybertron. Het strijdtoneel en tevens de inzet van de eeuweno


EAN
5030917045462
Merk
Activision
Model
TRANSFORMERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Transformers, robots in vermomming, zijn terug! De metalen titanen lijken vastgeroest in een eeuwenoude oorlog die haar climax spoedig nadert. Helaas voor de mensheid vindt de spetterende finale niet plaats ver weg op de stalen planeet Cybertron. Het strijdtoneel en tevens de inzet van de eeuwenoude oorlog is... de aarde.

Vecht in Transformers: The Game als welbekende gedaantewisselaar aan de zijde van de pacifistische Autobots of juist de kwaadaardige Decepticons. De beroemdste Transformers zitten in de game verwerkt, klaar om onze planeet te beschermen dan wel te domineren: onder andere de gele Camaro-sportwagen Bumblebee, de zilveren GMC Topkick-pickup Ironhide en de megavrachtwagen Optimus Prime versus de Saleen S281-politiewagen Barricade, tank Brawl en buitenaardse straaljager Megatron. In wiens huid, of beter gezegd welk chassis, kruip jij?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.