Top gun: hard lock
Top gun: hard lock

Top gun: hard lock

Vanaf:59,99

Top Gun: Hard Lock is een actiegame met vliegtuigen. Je betreedt het luchtruim in MiGs met de snelheid van Mach2. Met de intensiteit van een Hollywood-film knalt de spel, dat natuurlijk gebaseerd is op de film met Tom Cruise, van je scherm. Top Gun: Hard Lock brengt jou rechtstreeks in de Danger Zon


EAN
8023171028798
Merk
Easy interactive
Model
TOP GUN: HARD LOCK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Top Gun: Hard Lock is een actiegame met vliegtuigen. Je betreedt het luchtruim in MiGs met de snelheid van Mach2. Met de intensiteit van een Hollywood-film knalt de spel, dat natuurlijk gebaseerd is op de film met Tom Cruise, van je scherm. Top Gun: Hard Lock brengt jou rechtstreeks in de Danger Zone.

In deze game is het belangrijk dat je alle acties leert. Het ontwijken van een raket is namelijk geen gemakkelijke opdracht. Je moet je bewijzen als een van de beste. In het verhaal van Top Gun: Hard Lock krijg je vijftien spannende missies voor je kiezen, daarnaast zijn er uitdagingen beschikbaar die je in je eentje kunt spelen.

Spelers hebben in het spel de keuze uit veertien verschillende vliegtuigen. Elk van deze toestellen heeft natuurlijk weer een paar voordelen.

Top Gun: Hard Lock biedt ook ruimte voor de broodnodige competitie. Spelers kunnen met maximaal zestien man tegen elkaar spelen of juist gezamenlijk opdrachten uitvoeren. Vernietig de vijand voordat hij zich raketten op jou richt. Bewijs dat je het in je hebt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.