Tony hawk shred + draadloze board controller
Tony hawk shred + draadloze board controller

Tony hawk shred + draadloze board controller

Vanaf:99,99

'Tony Hawk Shred' is een game waarbij spelers zelf op een board moeten gaan staan. Een speciale controller in de vorm van een skateboard of snowboard moet het mogelijk maken om het spel echt zelf te spelen. Speciale sensoren op diverse locaties van de controller maken het mogelijk om speciale hande


EAN
5030917086809
Merk
Activision
Model
TONY HAWK SHRED + DRAADLOZE BOARD CONTROLLER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Tony Hawk Shred' is een game waarbij spelers zelf op een board moeten gaan staan. Een speciale controller in de vorm van een skateboard of snowboard moet het mogelijk maken om het spel echt zelf te spelen.

Speciale sensoren op diverse locaties van de controller maken het mogelijk om speciale handelingen te herkennen. Zo kan je het skateboard beetpakken, afzetten om vaart te maken en moet je je balans bewaren om echt op het board te blijven staan.

Met 'Tony Hawk Shred' wordt de grens tussen het echte boarden en de virtuele versie enorm vaag. In de game staat jouw eigen carrière op een skateboard of snowboard centraal. Het is dan ook jouw taak om te laten zien dat je goed genoeg bent om de held van de skiberg of de skatebaan te worden!

* Deze versie van 'Tony Hawk Shred' wordt geleverd met een skateboard/snowboard controller.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.