Tomb raider (2013)
Tomb raider (2013)

Tomb raider (2013)

Vanaf:10,50

De TOMB RAIDER BENELUX EDITION bevat twee exclusieve DLC packs, de EXPLORER BUNDLE en het COMBAT STRIKE PACK:De EXPLORER BUNDLE biedt je een nieuwe omgeving om te ontdekken en voordeel om te overleven en bestaat uit:CHALLENGE TOMB: een exclusieve tombe om te onderzoeken! In deze nieuwe locatie worde


EAN
5021290055155
Merk
Square enix
Model
TOMB RAIDER (2013)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De TOMB RAIDER BENELUX EDITION bevat twee exclusieve DLC packs, de EXPLORER BUNDLE en het COMBAT STRIKE PACK:


De EXPLORER BUNDLE biedt je een nieuwe omgeving om te ontdekken en voordeel om te overleven en bestaat uit:


  • CHALLENGE TOMB: een exclusieve tombe om te onderzoeken! In deze nieuwe locatie worden de vaardigheden van Lara danig op de proef gesteld met nieuwe omgevingspuzzels.

  • FAST CLIMB UPGRADE: snelle toegang to de fast climb upgrade waarmee Lara sneller kan klimmen. Handig om tijdens een gevecht het hogerop te zoeken!

Met het COMBAT STRIKE PACK wordt de kans voor Lara om te overleven op het eiland een stuk groter! Het pakket bestaat uit:


  • PISTOL SILENCER UPGRADE: de silencer upgrade voor Lara's pistool stelt haar in staat om de lastigste situaties te bedwingen.

  • HEADSHOT RETICLE UPGRADE: met deze upgrade wordt je wapen voorzien van een vizier, waardoor samen met de silencer een dodelijke combinatie ontstaat.

  • PISTOL BURST MODE UPGRADE: door de burst mode upgrade kan Lara haar aanvallers belagen met een regen aan kogels.

  • ANIMAL INSTINCT SKILL UPGRADE: door deze upgrade worden dieren die veel XP opleveren duidelijk gemarkeerd waardoor upgraden naar een volgende skill een peulenschil wordt.

In Tomb Raider maak je kennis met de oorsprong van een van de meest iconische videogames aller tijden; Lara Croft. Je moet verkennen, overleven en vechten door tegenstanders uit te schakelen als de jonge Lara Croft wordt gedwongen haar uiterste best te doen om de duistere geschiedenis van een vergeten eiland te ontrafelen. Ontdek hoe Lara de avonturier is geworden die we allemaal kennen in Tomb Raider!

Tomb Raider


In deze nieuwste versie van Tomb Raider verken je het oorspronkelijke verhaal van Lara Croft en haar metamorfose van een bange jonge vrouw tot een verharde overlever. Slechts gewapend met rauwe instincten en de mogelijkheid om boven de grenzen van het menselijke uithoudingsvermogen uit te steken, moet Lara vechten om achter de donkere geschiedenis van een vergeten eiland te komen!

Lara Croft wordt in deze nieuwe Tomb Raider opgejaagd, maar ze zal zelf ook kunnen jagen op haar vijanden. De nadruk in Tomb Raider ligt op overleven. Zo krijg je niet alleen pistolen tot je beschikking, maar ook het wapen van de ultieme krijger: de boog. Het eiland is vrij te betreden, al zal je gedurende het verhaal in Tomb Raider wel nieuwe gebieden vrijspelen op het eiland.

Ga terug naar de basis in Tomb Raider!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.