Tiger woods pga tour 2011  xbox 360
Tiger woods pga tour 2011  xbox 360

Tiger woods pga tour 2011 xbox 360

Vanaf:9,99

Tiger Woods PGA Tour 11' is de nieuwste telg uit de fameuze golfserie van uitgever Electronic Arts. Nog altijd prijkt het gezicht van de omstreden Tiger Woods op de hoes, maar deze keer wordt hij vergezeld door Rory McIlroy. En dat is niet zonder reden!Voor het eerst in de Tiger Woods-serie kunnen g


EAN
5030946086498
Merk
Electronic arts
Model
TIGER WOODS PGA TOUR 2011 XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tiger Woods PGA Tour 11' is de nieuwste telg uit de fameuze golfserie van uitgever Electronic Arts. Nog altijd prijkt het gezicht van de omstreden Tiger Woods op de hoes, maar deze keer wordt hij vergezeld door Rory McIlroy. En dat is niet zonder reden!

Voor het eerst in de Tiger Woods-serie kunnen gamers hun eigen team van Amerikaanse golfers of Europese golfers samenstellen en strijden voor de 'Ryder Cup'. Natuurlijk is de overspelige Tiger Woods de aanvoerder van het Amerikaanse team. Voor Europa zal Rory McIlroy de aanvoerdersband omdoen.

Daarnaast zal 'Tiger Woods PGA Tour 11' voor het eerst online te spelen zijn. Met 24 spelers, die strijden in teamverband, moet de laagste score worden neergezet. Via online chat kunnen spelers hun tactieken bespreken met andere gamers uit hun eigen team. Deze online modus is alleen beschikbaar op de Xbox 360 en Playstation 3.

Daarnaast is het voor spelers mogelijk om hun eigen personage naar de top van de golfwereld te brengen. Je begint in kleine toernooien, en zult het uiteindelijk op de grootste en meest prestigieuze greens van de wereld op moeten nemen tegen bijvoorbeeld Tiger.

'Tiger Woods PGA Tour 11' is speelbaar met meerdere spelers, zowel online als offline. De serie wordt gekenmerkt door een grote nadruk op realisme. Zo is het deze keer mogelijk om perfecte slag te slaan met een klein beetje effect. Bij de landing heeft dit effect invloed op de bal. Tevens wordt er in 'Tiger Woods PGA Tour 11' rekening gehouden met een mogelijkheid op een menselijke fout. Elke bal heeft dus een kans op een kleine afwijking, al sla je de bal nog zo goed.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.