Tiger woods pga tour 12: the masters
Tiger woods pga tour 12: the masters

Tiger woods pga tour 12: the masters

Vanaf:9,50

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters bevat voor het eerst het bekende Masters-toernooi. Spelers kunnen met hun eigen personage aan het toernooi meedoen. De vier overwinningen van Woods in The Masters opnieuw beleven of de grootste wedstrijden uit de geschiedenis van het toernooi herleven. Begin je


EAN
5030930098056
Merk
Electronic arts
Model
TIGER WOODS PGA TOUR 12: THE MASTERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters bevat voor het eerst het bekende Masters-toernooi. Spelers kunnen met hun eigen personage aan het toernooi meedoen. De vier overwinningen van Woods in The Masters opnieuw beleven of de grootste wedstrijden uit de geschiedenis van het toernooi herleven.

Begin je carriere met de weg naar The Masters in Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters. Voor de eerste keer is het mogelijk om het heilige grondgebied van Augusta National als beginner te betreden. Luister goed naar het advies van je caddy en werd je zelf omhoog in de ranglijsten. Het is de bedoeling dat je de Q-school, Nationwide Your en uiteindelijk de PGA Tour achter je neem weet te schrijven.

Tijdens je carriere kom je onder andere Tiger Woods tegen, maar ook Rickie Fowler (talent van het jaar), kampioen Zach Johnson en Ryder Cup-deelnemer Bubba Watson. Golffanaten kunnen legendarische wedstrijden spelen, dat staat vast. En die wedstrijden kunnen op bekende banen gespeeld worden, waaronder Augusta National Golf Club, Royal Melbourne Golf Club (Australië), Atlanta Athletic Club, Pinehurst, Torrey Pines, St Andrews Links en Pebble Beach Golf Links.

Plaats de bal met een zin min mogelijk aantal slag in de hole. Hierbij moet je rekening houden met de wind, de afstand, de ondergrond en natuurlijk de helling van de grond. Bovendien beschik je over diverse clubs, waardoor elke slag belangrijk is.

Naast de traditionele vorm van golf, bevat Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters ook nog een grappig mini-golf spelletje met vijf verschillende baantjes. Op deze manier heeft Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters iets voor iedereen van de familie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.