Thor: god of thunder
Thor: god of thunder

Thor: god of thunder

Vanaf:59,99

Thor: God of Thunder - The Video Game is een spel over de Noorse anti-held Thor. De game is gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige bioscoopfilm. Thors bestaan is gebaseerd op de oeroude Noorse mythologie. Deze tot de mensen afgedaalde zoon van Odin hanteert de hamer der hamers, Mjölnir. In de


EAN
5055277011469
Merk
Sega
Model
THOR: GOD OF THUNDER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Thor: God of Thunder - The Video Game is een spel over de Noorse anti-held Thor. De game is gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige bioscoopfilm. Thors bestaan is gebaseerd op de oeroude Noorse mythologie. Deze tot de mensen afgedaalde zoon van Odin hanteert de hamer der hamers, Mjölnir.

In de gedaante van Thor mag de speler het opnemen tegen vele vijanden. Dankzij Mjölnir kan je bliksem, donder en wind gebruiken om iedereen die jou tegenwerkt een lesje te leren. Niet alleen is er genoeg canonvoer voor Mjölnir, maar ook mag Thor het op gaan nemen tegen legendarische vijanden uit de Noorse mythologie, waaronder Ulik, Ymir en Surtur. Hierbij worden de grenzen tussen verschillende werelden, die van vuur en ijs bijvoorbeeld, overschreden.

Gedurende het avontuur krijgt Thor ervaringspunten waarmee nieuwe krachten en vechtbewegingen vrijgespeeld kunnen worden. Bovendien ontdekt Thor steeds beter wie hij is en wat zijn krachten zijn. Het is jouw taak om Thor te helpen herinneren wie nou precies de zoon van de oppergod is!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.