The witcher 2
The witcher 2

The witcher 2

Vanaf:99,95

The Witcher 2: Assassins Of Kings is het vervolg op de populaire pc-game The Witcher. In The Witcher 2 zijn niet alleen de graphics verbeterd, maar ook zijn er aanpassingen doorgevoerd in het vechtsysteem, de relaties tussen computerpersonages en de speler, en in de sfeer van het verhaal. Deze verni


EAN
3391891969826
Merk
Namco bandai partners nordic ab
Model
THE WITCHER 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Witcher 2: Assassins Of Kings is het vervolg op de populaire pc-game The Witcher. In The Witcher 2 zijn niet alleen de graphics verbeterd, maar ook zijn er aanpassingen doorgevoerd in het vechtsysteem, de relaties tussen computerpersonages en de speler, en in de sfeer van het verhaal. Deze vernieuwingen maken The Witcher 2 tot een beter en toegankelijker spel.

De dappere elf uit het eerste avontuur maakt zijn terugkeer in The Witcher 2: Assassins of Kings. Geralt of Rivia zorgt voor een spannend verhaal waarbij hij op het randje van het toelaatbare opereert. Het verhaal van de game is niet lineair, waardoor je altijd kunt doen waar jij zin in hebt. De hoofdlijn van het verhaal is echter een episch verhaal waarbij Geralt wederom zijn best moet doen om de wereld te redden.

Tijdens de gevechten worden tactische elementen gecombineerd met je vaardigheden. Het innemen van bepaalde posities en het uitdelen van slagen op zwakke plekken, werken in je voordeel. Dit alles wordt getoond met een oog voor detail, waardoor The Witcher 2 een schitterend spel is geworden. Vechten bij een ondergaande zon tegen een grote trol is nog nooit zo mooi in beeld gebracht!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.