The new adventures of sherlock holmes: the testament of sherlock
The new adventures of sherlock holmes: the testament of sherlock

The new adventures of sherlock holmes: the testament of sherlock

Vanaf:43,99

The New Adventures Of Sherlock Holmes is een spannend avontuur waarin je in het London van 1898 wordt ondergedompeld. Alles wijst er op dat de detectiveheld de belangrijkste verdachte is in een brute moordzaak. Kun jij de onschuld van Holmes bewijzen en ontdekken wie hem er in probeert te luizen? S


EAN
3512289018708
Merk
Focus multimedia
Model
THE NEW ADVENTURES OF SHERLOCK HOLMES: THE TESTAMENT OF SHERLOCK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The New Adventures Of Sherlock Holmes is een spannend avontuur waarin je in het London van 1898 wordt ondergedompeld. Alles wijst er op dat de detectiveheld de belangrijkste verdachte is in een brute moordzaak. Kun jij de onschuld van Holmes bewijzen en ontdekken wie hem er in probeert te luizen?

Speel als Sherlock Holmes en gebruik alle vaardigheden die deze beroemde detective heeft. Inspecteer een plaats delict, zoek naar aanwijzingen, maak reconstructies en maak gebruik van het handige beslissingssysteem in The New Adventures Of Sherlock Holmes om uw eigen conclusies te trekken!

Kies je vragen bij benadering van de personages zorgvuldig om waardevolle informatie te verzamelen. Naast het ondervragen van spelkarakters bevat The New Adventures Of Sherlock Holmes ook uitdagende puzzels. Elke puzzel vraagt het uiterste van je inzicht en verstand!

The New Adventures Of Sherlock Holmes is speelbaar met een controller in een derdepersoonsperspectief. De besturing is zo aangepast dat zelf beginnelingen meteen op onderzoek kunnen uitgaan!

Jij bent Sherlock Holmes en dit is je onderzoek. Beleef een spannend avontuur en ontrafel een ongelooflijk complot!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.