The gunstringer (incl. fruit ninja) (xbox kinect)
The gunstringer (incl. fruit ninja) (xbox kinect)

The gunstringer (incl. fruit ninja) (xbox kinect)

Vanaf:14,99

The Gunstringer is de eerste schietgame voor de Kinect-camera. Natuurlijk is het niet zo maar een schietspel, maar eentje met een flinke knipoog. Als poppenspeler bespeel jij de hoofdpersoon dankzij de krijgt en de herkenning van Kinect!Niemand weet precies waar hij vandaan komt. Het enige wat hij n


EAN
0885370334616
Merk
Microsoft
Model
THE GUNSTRINGER (INCL. FRUIT NINJA) (XBOX KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Gunstringer is de eerste schietgame voor de Kinect-camera. Natuurlijk is het niet zo maar een schietspel, maar eentje met een flinke knipoog. Als poppenspeler bespeel jij de hoofdpersoon dankzij de krijgt en de herkenning van Kinect!

Niemand weet precies waar hij vandaan komt. Het enige wat hij nu wil is wraak op zijn oude vrienden die hem vol lood pompten en hem voor dood achter lieten in de woestijn. Zij zullen boeten voor hun daden!

Hij is de Gunstringer, een skeletje en een cowboy in een. Jij bestuurt elke stap van deze uit de dood opgestane cowboy. In het Wilde Westen moet je het opnemen tegen een diversiteit aan vijanden. Wanneer je het spel samen met een vriend speelt, krijg je nog de hulp van een tweede personage ook.

Het recht zal zegevieren, een kogel per keer!

Naast The Gunstringer zit er in de verpakking van dit spel een kraskaartje met daarop een code. Deze code kan gebruikt worden om het spel Fruit Ninja voor de Kinect te downloaden. In dit spel moet je in het rond vliegend fruit door midden snijden met je armen. Tsjakkaaaa!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.