The evil within - limited edition
The evil within - limited edition

The evil within - limited edition

Vanaf:9,99

The Evil Within - Limited Edition bevat extra:Lensvormige 3d-artkaartSebastians dagboek - met afbeeldingen uit het spelThe Fighting Chance Pack - met 5 ingame goodiesThe Evil WithinDe game wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het getalenteerde team bij Tango Gameworks, en belichaamt pure survival


EAN
5055856402879
Merk
Onbekend
Model
THE EVIL WITHIN - LIMITED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Evil Within - Limited Edition bevat extra:
  • Lensvormige 3d-artkaart

  • Sebastians dagboek - met afbeeldingen uit het spel

  • The Fighting Chance Pack - met 5 ingame goodies


The Evil Within
De game wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het getalenteerde team bij Tango Gameworks, en belichaamt pure survival horror. Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld. Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze perfecte mix van horror en actie.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega's door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen.

Sebastian begint aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.