The black eyed peas: experience
The black eyed peas: experience

The black eyed peas: experience

Vanaf:5,99

The Black Eyed Peas Experience is een dans- en karaokegame volledig gebaseerd op het repertoire van de performancegroep Black Eyed Peas. Bekende nummers zijn in het spel gestopt om met maximaal vier spelers mee te zingen en te dansen. The Black Eyed Peas Experience maakt gebruikt van de Kinect-camer


EAN
3307215600429
Merk
Ubisoft
Model
THE BLACK EYED PEAS: EXPERIENCE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Black Eyed Peas Experience is een dans- en karaokegame volledig gebaseerd op het repertoire van de performancegroep Black Eyed Peas. Bekende nummers zijn in het spel gestopt om met maximaal vier spelers mee te zingen en te dansen. The Black Eyed Peas Experience maakt gebruikt van de Kinect-camera.

Het muziekspel The Black Eyed Peas Experience kan door maximaal vier spelers tegelijk gespeeld worden. De dansbewegingen van de spelers worden geregistreerd. De spelers moeten hierbij de bewegingen van de personages op het scherm volgen. Ondertussen kunnen twee andere spelers meezingen met de muziek. De teksten verschijnen, net als in een karaokebar, op het beeldscherm.

Verschillende hits van de popgroep The Black Eyed Peas zijn verwerkt in deze muzikale game. Denk bijvoorbeeld aan hits als Boom Boom Pow en I Gotta Feeling.

Welcome to the Party!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.