Test drive: ferrari racing legends
Test drive: ferrari racing legends

Test drive: ferrari racing legends

Vanaf:14,99

Test Drive: Ferrari is de nieuwste racegame van de makers van het succesvolle Need For Speed: Shift. In Test Drive: Ferrari stap je in de koning onder auto's en beleef de geschiedenis van de prachtige rode bolides op de beste wijze mogelijk, met 220 kilometer per uur op het circuit!Race op meer dan


EAN
5060182140401
Merk
Bigben interactive
Model
TEST DRIVE: FERRARI RACING LEGENDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Test Drive: Ferrari is de nieuwste racegame van de makers van het succesvolle Need For Speed: Shift. In Test Drive: Ferrari stap je in de koning onder auto's en beleef de geschiedenis van de prachtige rode bolides op de beste wijze mogelijk, met 220 kilometer per uur op het circuit!

Race op meer dan 36 circuits in Test Drive: Ferrari! Verbrand rubber op GP circuits, Test Circuits, en Bonus Circuits met de bekendste moderne en klassieke Ferrari-modellen! Test Drive: Ferrari bevat meer dan 52 verbluffend gedetailleerde auto's die fans van het automerk absoluut zullen waarderen!

Race tegen realistische AI-tegenstanders in de singleplayer modus! Ervaar een breed scala aan uitdagingen, waaronder Rally, GT en Formule 1 in Test Drive: Ferrari! Beleef zelf het verschil tussen klassieke en moderne Ferarri''s en zie de bolides evolueren tot absolutie perfectie!

Test Drive: Ferrari bevat een uitgebreide online modus. Race tegen maximaal acht spelers in spannende races op uiteenlopende circuits. Met Test Drive: Ferrari is het meest geliefde automerk ter wereld voor iedereen binnen handbereik!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.